Wild animals

Les meves primeres paraules en anglès

Anna Láng

Wild animals

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 6,75€

Col·lecció: Les meves primeres paraules en anglès

ISBN: 978-84-9034-822-2

Nombre de Pàgines: 22

Mides: 16 x 16 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Maig del 2019

Compartir aquesta pàgina a:

Wild animals

Les meves primeres paraules en anglès

Anna Láng

Vet aquí un mico entremeliat, un panda tímid, un lleó orgullós... Quants animals salvatges hi ha? Gira les pàgines del llibre i ho descobriràs!

Aquesta sèrie de llibres petits en cartoné estan dirigits als nostres primers lectors (de 0 a 3 anys), per introduir-los la llengua anglesa de la manera més divertida: a través del món dels animals. El regne animal s'utilitza, doncs, per introduir les primeres paraules en anglès, amb il·lustracions simpàtiques i acolorides d’Anna Láng. Cadascun dels quatre llibrets correspon a una categoria concreta d’animals: salvatges (lleó, elefant o girafa), del bosc (esquirol, cérvol o àguila), de la granja (porc, cabra o cavall) i del mar (dofí, balena o tauró). Per tant, permet conèixer, també, diferents famílies d’animals. Hi ha un total de 10 animals per llibre, 40 en conjunt.

Anna Láng

Anna Láng Dissenyadora gràfica i il·lustradora hongaresa, actualment viu i treballa a Milà. Va assistir a la Universitat de Belles Arts d'Hongria (2006-2011) i va passar sis mesos a l'Acadèmia de Belles Arts de Macerata (2010) sota el programa Erasmus. El 2011, després de graduar-se com a dissenyadora gràfica, va treballar durant tres anys en una agència de publicitat; en el mateix període, va treballar amb el Teatre Nacional de Budapest i va emprendre les seves primeres il·lustracions infantils. Des de llavors ha col·laborat amb la revista Dragonfly. El 2013 va guanyar el premi de la ciutat de Békéscsaba a la Biennal de Disseny Gràfic hongaresa amb la sèrie de cartells de Shakespeare. Actualment treballa per 6.14 Creative Licensing Agency de Milà. Per a White Star va il·lustrar el llibre Play Yoga: Have Fun and Grow Healthy and Happy!

Recull de premsa

Trasteando a dos - 10/06/2019