Volta a Catalunya en BTT

(Bossa portaguies de regal amb la compra del número 100 de la col·lecció Azimut)

Josep Insa Montava

Volta a Catalunya en BTT

Vols tastar-lo?

EXHAURIT

Preu: 19,80€

Col·lecció: Azimut, núm. 100

ISBN: 978-84-9791-385-0

Nombre de Pàgines: 324

Nombre d'il·lustracions: 135

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Octubre del 2008

Compartir aquesta pàgina a:

Volta a Catalunya en BTT

(Bossa portaguies de regal amb la compra del número 100 de la col·lecció Azimut)

Josep Insa Montava

El novembre de 1997 Cossetània Edicions va publicar De la muntanya al mar, amb itineraris per fer en BTT, a peu o a cavall per la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Tarragonès. Era el primer llibre de la col·lecció Azimut i la primera proposta de guia d’excursions que fèiem des de Cossetània Edicions. Ara, més de deu anys després, l’autor d’aquest primer llibre, Josep Insa Montava, es converteix també, amb l’edició de Volta a Catalunya en BTT, en l’autor del número 100 de la col·lecció. Volta a Catalunya en BTT, estructurat en 26 etapes, permet un recorregut de 1.300 quilòmetres pel perímetre del Principat que, seguint la direcció de les agulles del rellotge, té la sortida i l’arribada a Barcelona. Els recorreguts estan complementats per cartografi a detallada de cadascuna de les zones per on passa i per imatges dels recorreguts, a més d’anotacions històriques i turístiques de les principals poblacions.

Josep Insa Montava

Josep Insa (Poblenou, Barcelona, 1938), des dels tres anys viu a Valls. Entusiasta dels esports individuals, ha practicat l’escalada, l’alpinisme i l’esquí de muntanya i de fons. Això l’ha portat a conèixer i a recórrer diferents serralades en diversos continents, i a interessar-se per l’estudi de les cultures, de l’arqueologia i de l’etnografia. L’atletisme de gran fons fou un complement de la seva activitat esportiva. Amb l’aparició de la bicicleta de muntanya, va descobrir una nova modalitat de fer excursions, per les nostres contrades i per altres països. Entre els anys 1997 i 2001 publicà una trilogia de rutes en BTT per les comarques tarragonines: De la muntanya al mar, amb itineraris per la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Tarragonès; De les Muntanyes de Prades a l’Ebre, pel Baix Camp, el Priorat, la Ribera d’Ebre i el Baix Ebre; i Per les Terres de l’Ebre. El 2002 apareixia la seva obra Per la Franja en BTT; el 2003, L’Urgell. 12 itineraris en BTT, a peu o a cavall; i el 2004, Les Garrigues. 14 itineraris en BTT, a peu o a cavall.

Recull de premsa

"100 anys d'esquí a Catalunya", "Volta a Catalunya en BTT" i "Camins del serè" apareixen a la revista "Vèrtex" (revista Vèrtex)