Vilaverd

EXHAURIT

Preu: 7,81€

Col·lecció: La Creu de Terme, núm. 5

ISBN: 978-84-89890-34-3

Nombre de Pàgines: 116

Nombre d'il·lustracions: 82

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juliol del 1999

Compartir aquesta pàgina a:

En aquest llibre es presenta una visió sintètica, però completa, de Vilaverd. A través de les seves pàgines, i amb el recolzament d’abundants documents gràfics, el lector entrarà en contacte amb l’entorn físic, la història, l’economia, les festes, la cultura, les tradicions i la gent d’aquesta vila mil•lenària de la Conca de Barberà. L’objectiu és clar: donar a conèixer la identitat d’un poble a través dels fets i dels homes que l’han modelat.

Jaume Solé Olivé

Nascut el 1962, Jaume Solé Olivé és llicenciat amb grau en Ciències Químiques per la Univeristat de Barcelona. Especialitzat en temes de toxicitat de metalls traça, és coautor de diversos articles sobre el metabolisme del coure, qe han estat publicats en revistes científiques, i ha participat en una desena de congressos nacionals i internacionals de bioquímica. Actualment és professor d'ensenyament secundari a l'IES Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, on imparteix l'assignatura de física i química i on desenvolupa les funcions de coordinador d'informàtica del centre. Els darrers anys ha exercit també de professor-tutor del Curs d'Aptitud Pedagògica que organitza l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Rovira i Virgili. 

Persona estretaent lligada a la seva vila natal, ha participat des de molt jove en diferents activitats: Col·laborador d'El jovent parla (1977), membre de l'organització dels Reis Mags, directiu del CD Vilaverd (1980-96), directiu de l'Associació de Veïns de Vilaverd (1989-96) i director de Vilaverd Parla (1988-1998).