Vallès Occidental

17 excursions en BTT

Carles Sans i Ravellat i Jordi Vidal i Pedrals

Vallès Occidental

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 12,30€

Col·lecció: Azimut Comarcal, Sèrie BTT, núm. 8

ISBN: 978-84-9034-355-5

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 75

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

Vallès Occidental

17 excursions en BTT

Carles Sans i Ravellat i Jordi Vidal i Pedrals

Amb aquesta guia d’itineraris en BTT pel Vallès Occidental podreu descobrir amb la bicicleta de muntanya llocs i paratges desconeguts i de gran bellesa. Tot això en una de les comarques catalanes amb més densitat de població i un elevat nombre infraestructures, activitats comercials i industrials. Gràcies a la recerca que els autors han fet per la comarca, hi trobareu rutes de gran interès paisatgístic, natural i cultural, alguns de molt coneguts com Collserola, Sant Llorenç del Munt i la serra de l’Obac, i d’altres menys freqüentats.

Carles Sans i Ravellat i Jordi Vidal i Pedrals

Carles Sans i Ravellat va néixer a Sabadell l’any 1953. Doctor enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i diplomat per l’IESE, és un gran aficionat a la pràctica dels esports. Va iniciar-se en l’atletisme, i a continuació en el futbol sala i el trial. Fa més de trenta anys va canviar la moto per la bicicleta de muntanya i de carretera. Amb bicicleta de muntanya, conjuntament amb la seva família i un grup d’amics de Rellinars, han recorregut una gran part del territori de Catalunya, de la península Ibèrica i de l’estranger. És autor del llibre En BTT per Sant Llorenç del Munt, l’Obac i Montserrat (2000) i coautor d’El Vallès Occidental i Oriental en BTT (2006) i Cicloturisme per Catalunya (2013). A més, ha participat en la descripció d’itineraris en els llibres Racons. Temps d’Aventura (2007 i 2008).

Jordi Vidal i Pedrals va néixer a Barcelona l’any 1945. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Ha practicat la majoria d’esports, i ha participat en competicions oficials d’handbol, hoquei sala, gimnàstica i frontó a mà, dins l’àmbit escolar. Com a federat, ho ha fet en handbol, hoquei sobre herba i atletisme. En aquest darrer esport ha estat Campió d’Espanya de Clubs, i rècord en relleus. Durant més de deu anys, en nombroses ocasions ha estat internacional per Catalunya. Actualment té diversos rècords de veterans. És entrenador estatal d’atletisme. Ha estat directiu del CNB i del CEU; i també vicepresident de la FCA, en representació dels atletes. Afeccionat a la bicicleta, ha recorregut la majoria de camins del nostre país. A l’estranger, al Marroc, té la travessia de l’Atles; al Pakistan, l’Hindu Kush i el Karakorum; i rutes a Eslovàquia. Ha fet la via de la Plata i el Camí de Santiago, aquest en bicicleta de carretera.

Recull de premsa

Revista Vèrtex - juliol del 2016