Una granja a l'Amazònia

Carles Santasusagna

Una granja a l'Amazònia

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 13,30€

Col·lecció: Viatgers, núm. 4

ISBN: 978-84-9791-418-5

Nombre de Pàgines: 152

Nombre d'il·lustracions: 1

Mides: 15,5 x 23 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Febrer del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Una granja a l'Amazònia

Carles Santasusagna

Una granja a l'Amazònia ens descriu, sobretot, l'experiència de tirar endavant una granja enmig de la selva amb respecte per l'entorn, alhora que ens fa partícips de la quotidianitat d'un autèntic habitant d'aquest medi natural; un recull d'experiències en un món poc domesticat, un món de frontera, encara ben independent de la voluntat i la manera de fer dels homes.

Carles Santasusagna

Carles Santasusagna és nascut a Solsona l'any 1950. Amb vocació de viatger, començà l'any 1976 per l'Àfrica: Algèria, Niger, Nigèria i Camerun. Continuà a partir de l'any 1980 per l'Amèrica del Sud: Guyana, Roraima (Brasil), Guaiana Francesa i Matto Grosso (Brasil). Finalment, s'instal·là a la Guaiana Francesa, a la selva, a Regina, i hi viu des de l'any 1986, amb una interrupció de tres anys, passats a Catalunya, i un viatge de descoberta de l'Equador. UNA GRANJA A L'AMAZÒNIA té l'origen en les cròniques enviades telefònicament per al programa Els viatgers de la gran anaconda, de Catalunya Ràdio, des de la Guaiana Francesa, en plena Amazònia.

Recull de premsa

Carles Santasusagna: ´No tinc la sensació que estar al bell mig de l´Amazònia sigui viure perillosament´ (diari Regió7)

Un solsoní recull en un llibre la seva experiència a la selva de l´Amazònia (Damià Vicens / diari regió7.cat)

"Una granja a l’Amazònia" recull l’experiència captivadora del solsoní Carles Santasusagna a la selva (Sala de premsa de Cossetània)