Una aventura italiana

Alfons Martí Bauçà

Una aventura italiana

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,50€

Col·lecció: Prisma, núm. 10

ISBN: 978-84-97911-25-2

Nombre de Pàgines: 224

Mides: 13 x 21 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juny del 2005

Compartir aquesta pàgina a:

Una aventura italiana

Alfons Martí Bauçà

Els secrets més ben guardats de la mítica i eterna Itàlia entren a l’escenari del viatge real, de la crònica d’un trajecte per llocs i ciutats del país que va ser i torna a ser, de tant en tant, el centre del món. Personatges inesperats, màgics, vius ens ajuden a fer reviure les pedres de les grandeses de la vella civilització itàlica, perquè l’aventura és sorpresa, emoció i ens obre les portes a la descoberta de tots els misteris. Marco Polo, Roberto Baggio, Juli Cèsar, Garibaldi, Rafael… acompanyen els personatges que el viatger es va trobant pel camí: els assidus a la taverna d’Aquil•les de Sottomarina, els tres “capitans” genovesos que viatgen a França, el director del Palio degli Asini més especial del Piemont i Gesuino, l’autèntic i genuí rei de Sardenya, entre d’altres.

Alfons Martí Bauçà

UNA AVENTURA ITALIANA és el tercer títol de la sèrie de llibres de viatges (Una aventura grega, Una aventura americana) que Alfons Martí Bauçà (Mallorca, 1968) ha publicat en els darrers anys. També ha cultivat la novel·la filosòfica (El hombre que quiso ser hombre) i l'assaig (De la polis a la desaparición, En tierra de fariseos, Els déus i nosaltres, aquesta última traduïda a l'italià i al castellà). 

A banda del vessant d'escritpro, Alfons Martí col·labora a Catalunya Ràdio i Catalunya Cultura, i escriu per a diverses publicacions de Catalunya, Mallorca i França. Des de fa dos anys, està de gira permanent pels escenaris de tot el país amb un monòleg satíric titualt L'Alfons show me how, que ell mateix ha escrit i interpreta.