Un segrest ecologista

Josep Vallverdú

Un segrest ecologista

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 11,90€

Col·lecció: Notes de color, núm. 26

ISBN: 978-84-9791-559-5

Nombre de Pàgines: 128

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Octubre del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Un segrest ecologista

Josep Vallverdú

Un segrest ecologista: la intriga, la situació extrema i el gir humorístic o tragicòmic són ingredients que el lector trobarà en aquests fets diversos narrats amb desimboltura i llarga experiència. Els personatges, realistes, d’aquests relats queden atrapats en les situacions que viuen i el lector, insensiblement, s’hi sent incorporat com un espectador de primera fila, quasi com a coprotagonista. Un sentit de la plàstica i de la immediatesa i una línia de plànols quasi cinematogràfica afegeixen agilitat al nervi narratiu.

Josep Vallverdú

Josep Vallverdú (Lleida, 1923) s’ha dedicat a la docència a tots els nivells. La traducció i la creació literària han omplert seixanta anys de la vida d’aquest autor que ara apareix al nostre catàleg amb un mosaic narratiu de temàtica variada, que va des del relat d’intriga criminal fins a la utopia històrica, el drama rural o la recreació adobada d’una llegenda. L’autor qualifica el relat de “fet divers”. Ha conreat molts gèneres. Tanmateix, és en la literatura juvenil on el reconeixement li ha arribat des de tots els cercles del país i de fora. Entre els guardons que li han estat atorgats destaca el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

Recull de premsa

Joan Rendé: "Un segrest ecologista" confirma que Vallverdú és un clàssic per a adults a més de ser un escriptor consagrat per a infants i adolescents" (Sala de premsa de Cossetània)

Un tractorista de la literatura (Jordi Ferré / blog De tard en tard)

El darrer llibre de Josep Vallverdú, «Un segrest ecologista», aplega vuit relats carregats d'intriga (C. Gutiérrez / diari El Punt)

Jordi Llavina: "Obscenitats i tendreses" està expressat d'una manera delicada i impecable, i té, a més, la virtut de semblar poesia popular (Sala de premsa de Cossetània)

Els diaris "La Mañana" i "Segre" es fan ressò de la presentació d'"Un segrest ecologista" a Lleida (Sala de premsa de Cossetània)

Estil, ironia i cruesa (Jordi Llavina / diari El Mundo)