Un mar de Premià

Diversos autors

Un mar de Premià

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,00€

Col·lecció: Quaderns de la Font del Cargol

ISBN: 978-84-9034-827-7

Nombre de Pàgines: 208

Mides: 15 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2019

Compartir aquesta pàgina a:

Un mar de Premià

Diversos autors

Premià de Mar és una ciutat pionera en impulsar propostes literàries sorgides del territori. La història local de la literatura és una segona pell en la qual els escriptors i les escriptores de la vila es troben plenament a gust. És de l’evolució d’aquest continu literari local que neix el llibre que ara mateix teniu a les mans, Un mar de Premià. Què hi trobareu els lectors en aquest volum? Fent els mínims spoilers, una col·lecció de relats que neixen de la interacció entre persones que s’estimen la literatura, es troben, escriuen sobre el territori on viuen, el Premià de Mar del segle XXI, i el converteixen en llibre. I l’Ajuntament de la ciutat ha recollit aquest projecte cultural promovent-ne aquesta edició. Gaudiu dels contes de Mireia Vancells, Hermes Prous, Carme Santamaría, Iñaki Marín, José Briones Giménez, Salva Sánchez Fernández, Isabel Verdú, M. Teresa Farreny Terrado, Segio Laserna, Salva Redón, Josepa Elena Sopeña i Pep Bras i descobrireu tot de finestres obertes a una nova realitat, sota el prisma sempre generós i enriquidor de la ficció.

Diversos autors

Mireia Vancells (Terrassa, 1964). Viu a Premià de Mar des de 1996. Treballa en l’empresa privada i escriu com a afició. Ha publicat cinc novel·les: El secret de la germandat, La carpeta de Vílnius, Negra memòria, L’home de Déu i Aritmètica del Crim i una peça de teatre, Quarto de reixa, basada en un dels contes d’aquest llibre.

Hermes Prous (Barcelona 1978). Licenciado en Historia por la Universidad de Barcelona. Premianense desde siempre. Miembro de la asociación de escritores P.A.E. Sus géneros favoritos son la fantasía, terror, aventuras e histórico. Tiene publicada una novela, El Tercer Sello (2017). Actualmente está escribiendo una novela breve ambientada en el Premià de los años sesenta.

Carme H. Santamaría viu a Premià de Mar des de 1971. Psicopedagoga, logopeda i terapeuta familiar, ha publicat diversos relats curts i una novel·la, Tras la celosía.

Iñaki Marin (Barcelona 1961). Viu a Premià de Mar des del 2013. Filòleg de formació i docent de professió, ha publicat la novel.la Un trabajo para Quílez (2016) i tres llibres de relats: Relatos cautivos (2015), Corredores en Central Park (2016) i Los escritores sois todos unos vanidosos (2018).

José Briones. Nacido el 4 de junio de 1954. Escritor ocasional, entre viaje y viaje narra lo que ve. Su primer libro es Rumbo a la Antártida. De Premia de Mar hasta Puerto Madryn en el velero Turbulento.

Salva Sánchez Fernández (Barcelona 1978. Licenciado en Geografía. Premianense de toda la vida, primero de Dalt y desde hace unos años viviendo mucho más cerca del mar, aunque desde siempre vinculado al Barrio Cotet.

Isabel Verdú Arnal (Logroño, 1976). Tras crecer en El Masnou y pasar su juventud en Barcelona, vive en Premià de Mar desde 2012. Es profesora de lengua y literatura y su tiempo libre transcurre entre letras. Ha participado en antologías de poesía y de relato. Su publicación más reciente es la novela La piel de Irlanda (Verbum, 2018).

M. Teresa Farreny (Alguaire,1957). Mestra, pedagoga i psicòloga. Des de l’any 1990 viu i treballa a Premià de Mar com a docent, primer a l’escola El Dofí i actualment i des de fa vint anys a l’Institut Premià de Mar. Ha publicat un llibre de contes, sis llibres didàctics i alguns articles en revistes d’educació.

Sergio Laserna. Nacido en Madrid en 1980 y afincado en Premià de Mar. Licenciado en Historia por la Universidad Autónoma de Madrid y escritor aficionado.

Salva Redón Barcelona, 1968. Director de l’Institut Premià de Mar. Membre de jurats literaris i col·laborador de mitjans de comunicació. Ha publicat una novel·la juvenil, El rescat de la Diana (2006), el llibre de relats La pistola de Einstein (2007), el poemari Un corazón ignorante solo bombea sangre (2011), i la novel·la La muerte de Naim (2016).

Josepa Sopeña (Almenar, 1969). Llicenciada en Filologia anglesa i escriptora a temps parcial, treballa com a professora d'anglès. Després d'iniciar-se com a autora amb diversos contes i relats que han merescut diferents reconeixements, la seva primera novel·la, Demana-m'ho així i et diré que sí, fou guardonada amb el 22è Premi de literatura eròtica La Vall d'Albaida.

Pep Bras (Premià de Mar, 1962). És escriptor i guionista. Com a escriptor ha publicat vint-i-cinc llibres i ha guanyat una dotzena de premis. Com a guionista ha escrit per a gent tan diversa com Buenafuente, Santiago Segura, Isabel Coixet, Corbacho, Quim Masferrer o Julia Otero.

Recull de premsa

La pistola de Einstein - 25/03/2019