Un hivern a Montana

Rick Bass

Un hivern a Montana

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: La Mandràgora, núm. 1

ISBN: 978-84-9034-710-2

Nombre de Pàgines: 160

Nombre d'il·lustracions: 21

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Febrer del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

Un hivern a Montana

Rick Bass

En una remota vall de trenta habitants, l’última sense electricitat de l’estat nord-americà de Montana, en ple hivern, Rick Bass descriu la natura i la llibertat dels veïns de la vall, la qualitat del ritme de vida lent, com cent anys enrere.

Hi abunden les impressions: arbres que esclaten com petards al cor de l’hivern; conills blancs tan grossos com gats; uapitís mascles que mengen fenc al costat de les vaques; alerços gegants tan descomunals com sequoies, i el bar Dirty Shame, on la gent aposta, beu cervesa, intercanvia xafarderies i mira el futbol americà a la tele. Bass descriu els perills físics i el punt feréstec de la vida a la natura: perdre’s enmig d’una tempesta de neu, patir allaus sobtades, destrossar-se la cama amb una serra mecànica o acostumar-se a l’amenaça omnipresent del foc.

Un hivern a Montana és un llibre sobre l’emoció d’adaptar la vida al paisatge, sobre com un home i una dona han buscat i han trobat un indret on viure i sentir-se a gust.

 

"Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"

Il·lustracions de: Elizabeth Hughes

Traduït per: Àlex Gombau i Arnau

Rick Bass

(Fort Worth, Texas, 1958). Activista mediambiental i geòleg petrolier. És autor de vint-i-cinc llibres, entre els quals The Book of Yaak, In the Loyal Mountains, The Lost Grizzlies, The Wild Marsh: Four Seasons at Home in Montana, The Hermit’s Story i The Lives of Rocks. Els seus relats i articles han sortit a The Paris Review, The New Yorker, New York Times Sunday Magazine, Los Angeles Times Sunday Magazine, Washington Post, Esquire, The Quarterly i altres publicacions, i han estat recopilats en diverses antologies. Els seus llibres han aparegut en els llistats de millors obres de l’any que publiquen diaris tan prestigiosos com New York Times i Los Angeles Times. Viu amb la seva família en un ranxo perdut al nord de Montana.

Recull de premsa

Cazarabet / Cazarabet conversa con... - juny del 2018

La Petita Llibreria - 12/04/2018

Tens un racó dalt del món - 25/02/2018