L'ull de bronze

XXVIII Premi de Narrativa Ribera d’Ebre

Albert Güell i Juanola

L'ull de bronze

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 11,90€

Col·lecció: Notes de color, núm. 43

ISBN: 978-84-9791-900-5

Nombre de Pàgines: 120

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Setembre del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

L'ull de bronze

XXVIII Premi de Narrativa Ribera d’Ebre

Albert Güell i Juanola

L’Amat Torrentera és un artista que cerca l’èxit. Però l’èxit és una circumstància que no tothom entén igual. L’ull de bronze narra la duresa del camí que segueix l’artista vers un èxit del qual ho ignora tot, fins i tot, en cas d’existir, l’aparença. A les pàgines d’aquesta narració, l’Amat, la Pauline i en Martí, tres individualitats que, malgrat tot, comparteixen l’existència, trenen, des de les seves particulars accepcions d’art, d’amor i d’èxit, una reflexió sobre el poder de l’art en l’ésser humà.

Albert Güell i Juanola

Albert Güell de jove va estudiar Mitjans Audiovisuals i Fotografia; actualment, cursa Humanitats a la UOC. Després de dedicar anys a la direcció comercial de mitjans de comunicació, va emigrar cap al món de paper. Tanmateix, malgrat la feble aparença d’aquest material, l’autor està convençut que el paper, habitat per les idees, esdevé un aliatge de duresa diamantina. A les seves obres sovintegen temes de l’entorn de l’art i, al capdavall, qüestions relacionades amb el que fa que l’ésser humà sigui alguna cosa més. De tant en tant, fa ús de la fotografia en un intent de guardar trossets de realitat per interrogar-los després. D’entre les seves obres, cal esmentar Història d’un paisatge efímer, Fantasmes al Palau, El cel vist de prop, La Fiebre del Oro, A buen paso, La fórmula màgica, Deliciós i selvàtic i Les delícies de viatjar en família.

Recull de premsa

L’obra guanyadora del 29è Premi de Narrativa Ribera d’Ebre es donarà a conèixer el 24 d'agost (Sala de premsa de Cossetània)

Avui es dóna a conèixer l'’obra guanyadora del 29è Premi de Narrativa Ribera d’Ebre (Sies.tv)

Josep Masanés guanya el 29è Premi de Narrativa Ribera d’Ebre amb l’obra "La vall de la matança" (Sala de premsa de Cossetània)

"L'equivocació permanent empeny l'art, i també la vida" (Lluís Bonada / setmanari El Temps)

Mataró Ràdio entrevista Albert Güell, autor de "L'ull de bronze"

'L’ull de bronze' d'Albert Güell Juanola (Salva G. / Propera parada: cultura)

La Televisió de Mataró i el Maresme parla sobre el llibre "L'ull de bronze", d'Albert Güell

‘L’ull de bronze’, Albert Güell Juanola (Maria Nunes / web Llegir en cas d'incendi)