Tu i jo som sis

100 reflexions per créixer per dins i relacionar-te millor

Antoni Bolinches

Tu i jo som sis

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 17,50€

Col·lecció: Biblioteca Antoni Bolinches, núm. 1

ISBN: 978-84-15456-48-3

Nombre de Pàgines: 304

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juny del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Tu i jo som sis

100 reflexions per créixer per dins i relacionar-te millor

Antoni Bolinches

Tu i jo som sis és una obra excepcionalment didàctica del reconegut psicòleg i pensador humanista Antoni Bolinches, que, utilitzant els conceptes bàsics de la Teràpia Vital i amb un llenguatge amè i assequible, ens mostra la forma de conèixer-nos millor i de desenvolupar les nostres capacitats bàsiques. A través de les cent reflexions que formen el text, el lector anirà aprofundint en el coneixement de les quatre facultats que fan possible el millorament humà: l'actitud positiva, la intel·ligència, la bondat i la voluntat. Aquestes són les qualitats que la Teràpia Vital ensenya a potenciar perquè cada persona aconsegueixi convertir-se en qui vol ser i sàpiga orientar-se cap on vol anar. Es tracta, per tant, d'un llibre d'una gran utilitat pràctica que, mitjançant el sistema que l'autor ha creat per fer fàcilment comprensibles els mecanismes psicològics que determinen el comportament, ensenya la manera de convertir les vivències en experiències i les experiències en maduresa personal. Qui vulgui aprofundir en el seu autoconeixement trobarà en aquest llibre un mètode fàcil d'aprendre i d'aplicar que li permetrà augmentar la seva seguretat i la seva capacitat de relació interpersonal. «Quan entenguis que tu i jo som sis, ens podrem comprendre tots dos millor» ANTONI BOLINCHES

Antoni Bolinches

Antoni Bolinches (Barcelona, 1947) és llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació amb grau de llicenciat en Psicologia i màster en Sexualitat Humana. És un dels introductors de la psicologia humanista a Espanya i s’ha especialitzat en el tractament dels conflictes de parella, les disfuncions sexuals i les teràpies de creixement personal, amb una metodologia pròpia coneguda com a Teràpia Vital. Exerceix una tasca pedagògica important, àmbit en el qual destaca la seva condició de professor del màster en Sexologia Clínica i Salut Sexual (Facultat de Medicina) i del màster en Educació Emocional (Facultat de Pedagogia) de la Universitat de Barcelona. També és professor de l’Institut Superior d’Estudis Psicològics de Barcelona i d’altres acreditades institucions docents especialitzades en la formació de psicòlegs clínics. És membre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de les Balears i vocal de la junta directiva de la Federación Española de Sociedades de Sexología. Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació i l’èxit dels seus llibres d’autoajuda l’ha convertit en un autor de referència per a les noves generacions de psicòlegs espanyols i iberoamericans.

Recull de premsa

"Tu i jo som sis", del psicòleg Antoni Bolinches, ofereix 100 reflexions per créixer per dins i relacionar-se millor (Sala de premsa de Cossetània)

El psicòleg Antoni Bolinches ens ajuda a coneixe’ns i relacionar-nos millor (8aldia / 8TV)

“Tu i jo som sis” (Diari Gran del Sobiranisme)

El programa "No em pots dir que no!", de Catalunya Ràdio, va entrevistar Antoni Bolinches, autor de "Tu i jo som sis"

El diari "Regió7" publica una entrevista al psicòleg Antoni Bolinches

La felicitat personal d'Antoni Bolinches (Club de lectura de Cossetània / Ramon Costa)

Un libro para crecer por dentro (Diario de Mallorca)

“El benestar no té un valor d'aprenentatge” (Mercè Ribé / diari El Punt Avui)