Tresors naturals de Catalunya

Els 182 espais naturals protegits

Juan Manuel Borrero

Tresors naturals de Catalunya

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 29,90€

Col·lecció: Altres natura

ISBN: 978-84-9034-812-3

Nombre de Pàgines: 192

Mides: 29,7 x 23,7 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Febrer del 2019

Compartir aquesta pàgina a:

Tresors naturals de Catalunya

Els 182 espais naturals protegits

Juan Manuel Borrero

El llibre que teniu a les mans té dos objectius ferms: donar-vos a conèixer tots els espais protegits de Catalunya i conscienciar-vos que la seva conservació és el millor llegat que podeu deixar a les properes generacions. A través de les seves pàgines podreu fer un viatge visual pels 182 espais naturals de Catalunya, i així descobrir els llacs glacials i les crestes de l’alta muntanya, els turons de les nostres serralades, les estepes semidesèrtiques, els nostres rius i torrents, els aiguamolls litorals i la costa mediterrània. En un sol llibre desplegareu tot aquest univers fotografiat magníficament durant cinc anys per l’autor, un treball curós i minuciós que l’ha portat a visitar cada espai natural en el moment precís en què esclataven els seus valors paisatgístics. L’aliança de l’autor i la natura no us decebran en absolut, com tampoc el descobriment de tots els espais protegits, ara al vostre abast.

Juan Manuel Borrero

Dedicat a la il·lustració en els seus inicis, Juan Manuel Borrero va incorporar la fotografia de naturalesa i viatges a la seva activitat professional. Ha realitzat treballs en diverses disciplines fotogràfiques: reportatges de fauna i flora; d'espais naturals d'Europa, Àfrica i Amèrica; de llocs amb interès arqueològic o monumental, i reportatge social.
Ha publicat en multitud de revistes, llibres i publicacions d'àmbit nacional i internacional (Viajes National Geographic, Historia National Geographic, Altaïr, El Mundo de los Pirineos, Descobrir Catalunya, Quercus, Terre Sauvage (França), Oasis (Itàlia) o Nature (Alemanya).
Ha col·laborat en projectes editorials promoguts per institucions públiques i ha impartit cursos de fotografia de naturalesa a Barcelona i Tarragona.
Així mateix, les seves imatges han estat comercialitzades per agències internacionals: Bios (França), Nature Picture Library i Minden Pictures (Anglaterra), Okapia (Alemanya) i Album (Espanya).

Recull de premsa

Ajuntament de Montornès del Vallès - 08/04/2019

Catalunya Ràdio / Meteomauri - 07/03/2019