Treballs de camp

Una mirada irònica i divertida a la realitat que ens envolta

Lluís Gavaldà

(Segona edició )

Treballs de camp

Afegir al cistell

Preu: 12,50€

Col·lecció: Prisma, núm. 2

ISBN: 978-84-97910-06-4

Nombre de Pàgines: 200

Mides: 13 x 21 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2004

Compartir aquesta pàgina a:

Treballs de camp

Una mirada irònica i divertida a la realitat que ens envolta

Lluís Gavaldà

(Segona edició )

Per què els fills dels nostres amics són tan mal educats? Com ens hem de comportar perquè no ens convidin a cap més boda? Que funcionaria una Operación Triunfo amb els polítics catalans? Què tenen en comú el papamòbil i un Ferrari? Que hi ha vida intel·ligent en el món del futbol? Quin és el motiu pel qual els trens només són puntuals quan arribem tard a l’estació? Aquestes i altres preguntes són contestades per la ploma més àcida del Tarragonès i part de l’estranger. Lluís Gavaldà debuta amb un llibre ple d’humor i mala llet en el qual repassa sense embuts les contradiccions i paradoxes de la vida quotidiana amb un recull d’articles que té la virtut de fer-nos pixar de riure i, un cop eixugats, reflexionar una miqueta.

Lluís Gavaldà

Neix a Constantí el 1963. Llicenciat en Filologia Anlogermànica per la Universitat de Barcelona, és cantant, principal compositor i cap visible del grup musical català més important del moment, Els Pets. Dos Discos d'Or, el premi Puig-Porret de la crítica al millor grup català (2000), i sobretot, el Premi Nacional de la Música atorgat per la Generalitat de Catalunya (1994), destaquen entre els guanyadors rebuts pel grup de Constantí, que veu publicada la seva biografia amb el llibre Cara a cara (2003), de Pep Blay. Paralel·lament a la seva carrera musical, Lluís Gavaldà ha estat distingit individualment amb diversos guardons, entre els quals destaca el premi Ramon Aramon i Serra a la fidelitat lingüística (1994). 

L'any 1989 s'inicia com a columnista a La Veu de Reus, i després, passa a col·laborar setmanalment en l'Avui i en El 9 Esportiu, a més de publicar articles en El Periódico, El País i Enderrock, entre altres. A partir de l'any 1999 entra en el món de la ràdio col·laborant setmanalment a L'univers de Catalunya Cultura; tot seguit, també ho fa en el programa Estació central. Dos anys més tard s'incorpora a l'equip d'El món s'acaba, a Catalunya Ràdio, on compleix la tercera temporada amb la seva secció Treballs de Camp, en la qual passa revista en clau irònica a l'actualitat del país. L'any 1999 participa, com a un dels personatges entrevistats, en el llibre Jo no sóc espayol, de Víctor Alexandre. Ara publica el seu primer llibre, un recull d'articles periodístics i radiofònics anomenat Treballs de Camp.