Tot el que necessites és amor

Recomanat pel programa "Wonderland", de Ràdio 4, i per les Jornades Literàries de l'escola IPSI

Alfred Picó Sentelles

Tot el que necessites és amor

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

EXHAURIT

Preu: 11,90€

Col·lecció: Prisma, núm. 27

ISBN: 978-84-9791-865-7

Nombre de Pàgines: 120

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Tot el que necessites és amor

Recomanat pel programa "Wonderland", de Ràdio 4, i per les Jornades Literàries de l'escola IPSI

Alfred Picó Sentelles

És una guia? És un tractat? És una enciclopèdia? És un conte de fades? Tot el que necessites és amor és tot això i una mica més. Després de consultar centenars de llibres, entrar en mil webs i parlar amb un grapat d’especialistes, l’autor ha concentrat el bo i millor que ha après en un llibre rigorós i documentat alhora que planer i divertit. Tot el que volies saber sobre l’amor ho trobaràs aquí: - Llistes explicatives de pel·lícules, cançons, discos, poemes, llibres i escapades - Els mites: de Romeu i Julieta al Kamasutra - Les teories dels experts: psicòlegs, antropòlegs i sexòlegs - Els secrets dels famosos: de Marilyn Monroe a Indiana Jones - Les frases dels inventors de l’amor: de Pitàgores a Einstein - Consells per a la primera cita - Com mantenir la parella - Accions per enamorar - Les compatibilitats afectives - Com redactar una carta d’amor - Enquestes i rècords Aquest llibre et serà d’una gran utilitat per afrontar amb garanties d’èxit l’apassionant i sempre difícil repte de trobar la parella… perfecta! O, si més no, t’ajudarà a mantenir-la… Si és que ja l’has trobada.

Alfred Picó Sentelles

Alfred Picó (Barcelona, 1960) és llicenciat en Ciències de la Informació. Ha treballat en premsa, ràdio i televisió. És professor de comunicació i escriptor de novel·les. En el terreny sentimental pertany al sector dels romàntics.

Recull de premsa

Antoni Bolinches: "L'amor és un tema que ens toca a tots" (Sala de premsa de Cossetània)

El programa El Suplement, de Catalunya Ràdio, recomana el llibre "Tot el que necessites és amor" (El Suplement / Catalunya Ràdio)

Tot el que necessites és amor... i gols del Barça (Alfred Picó / blog Blai Grana)

Alfred Picó, autor de "Tot el que necessites és amor", participa en el programa Va de cine, de Ràdio 4 (Va de cine / Ràdio 4)