Terres de l'Ebre: Guia turística

Jordi Bastart i Cassé

Terres de l'Ebre: Guia turística

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,90€

Col·lecció: Azimut Turisme, núm. 14

ISBN: 978-84-9034-147-6

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 111

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Maig del 2013

Compartir aquesta pàgina a:

Terres de l'Ebre: Guia turística

Jordi Bastart i Cassé

En aquesta guia trobareu tot el necessari per conèixer les Terres de l’Ebre. Al sud de Catalunya, aquest territori que es vertebra al voltant del riu Ebre, presenta una geografia molt variada, des de les muntanyes del massís d’Els Ports fins a la plana del Delta, passant per la vall de l’Ebre i el territori de vinyes i oliveres que s’estén al nord, entre les serres de Pàndols, Cavalls i la Fatarella. Patrimoni monumental i natural, itineraris per fer a peu, castells i coves naturals, productes i gastronomia, platges i allotjaments destacats, tot per gaudir d’un destí interessant i diferent.

Jordi Bastart i Cassé

Jordi Bastart i Cassé: Escriptor i fotògraf  dirigeix l’empresa Turismo Verde SL. A més d’articles per revistes de viatges i dirigir durant set anys les guies QF?, de La Vanguardia, ha publicat una vuitantena de guies de viatge tant de passejades per la mainada, ciutats d’Europa com de diferents indrets d’Espanya. És col·laborador del programa Gente Viajera d’Onda Cero Radio. L’any 2001 la Generalitat li va concedir el premi al millor llibre de promoció turística de Catalunya i el 2008 va rebre el Pica d’Estats pels seus treballs sobre les Terres de Lleida.

Recull de premsa

Una nueva guía turística difunde los atractivos de las Tierras del Ebro (diari La Vanguardia)

Una nova guia sobre les Terres de l’Ebre (Enjoyingdelta.com)

Llibres: "Terres de l'Ebre. Guia turística" i "Excursions amb nens per les Terres de l'Ebre" (programa El Medi Ambient / TV3)

Una ressenya del llibre "Terres de l'Ebre: guia turística" a la revista "Decobrir"

 

Premsa

Dossier de premsa