Terratarragona i l’univers

Àngel O. Brunet i Andreu Faro

Terratarragona i l’univers

Afegir al cistell

Preu: 8,32€

Col·lecció: La Baldufa, núm. 2

ISBN: 978-84-95684-02-8

Nombre de Pàgines: 48

Nombre d'il·lustracions: 7

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2001

Compartir aquesta pàgina a:

Terratarragona i l’univers

Àngel O. Brunet i Andreu Faro

Què és Terratarragona realment? És un viatge imaginari per la història d’una coneguda (però alhora inventada) ciutat? És una ficció real sobre les coses més quotidianes que passen al nostre voltant? O potser és un llibre dins d’un llibre molt més gran que ens explica quin serà el futur d’un lloc anomenat Terratarragona? La resposta la trobareu llegint el llibre. Només una pista: sis contes en què, d’una manera o altra, Tarragona n’és l’escenari.

Il·lustracions de: Andreu Faro Lalanne

Àngel O. Brunet i Andreu Faro

Àngel-O. Brunet i Las (Tarragona, 1964). Escriptor d'arrels cinematogràfiques, ha guanyat, entre d'altres, els premis de narrativa Deltebre 1996, Tinet (accèssit) 1997, Altafulla 1998, Sebastià Juan Arbó 1998, Pin i Soler (Premis Ciutat de Tarragona) 1999 i, més recentment, Ametlla de Mar 2001. A més, ja ha publicat tres novel·les negres, de la saga del detectiu Macintosh, i una de caire històric. És tècnic de guió i direcció i màster en llenguatge literari i audiovisual. Fins a l'actualitat no havia conreat la narració infantil, tot i que té tres fills petits als quls no es cansa d'explicar contes. Terratarragona i l'univers és la seva primera temprativa literària en aquest gènere. 

Andreu Faro Lalanne (Salas de los Infantes, Burgos, 1965). Dibuixant i il·lustrador, conegut sobretot pels acudits humorístics que apareixen en diverses publicacions periòdiques (en l'actualitat és humorista gràfic del Diari de Tarragona i dels setmanals Claxon i Espais 7, però anteriorment ho ha estat del Nou Diari i La Mañana, i ha estat caricaturista del suplement d'economia de La Vanguardia). Ha il·lustrat el llibre sobre la història de Vila-seca, població on viu des de fa 34 anys, i ha fet nombrosos treballs creatius tant per a empreses com per a institucions. També ha treballat en el camp de l'animació clàssica i ha col·laborat en el portal d'internet Wordonline. Professionalment treballa de professor de ciències experimentals a l'IES Vila-seca.