Temps de neu, 25 anys

16 forfets de regal per les estacions d'esquí de Catalunya amb la compra d'aquest llibre

Antoni Real Martí

Temps de neu, 25 anys

Vols tastar-lo?

EXHAURIT

Preu: 45,00€

Col·lecció: Altres natura

ISBN: 978-84-9791-768-1

Nombre de Pàgines: 224

Nombre d'il·lustracions: 349

Mides: 24 x 29 cm

Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta

Data primera edició: Novembre del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Temps de neu, 25 anys

16 forfets de regal per les estacions d'esquí de Catalunya amb la compra d'aquest llibre

Antoni Real Martí

Temps de neu, 25 anys és un llibre commemoratiu per celebrar el quart de segle de vida d’un dels programes més antics de TV3. El periodista Antoni Real, director i presentador de l’espai durant aquest quart de segle, ha aconseguit reunir al llarg de més de 220 pàgines, els millors records, històries, personatges, anècdotes, i imatges que han acompanyat Temps de neu en la seva trajectòria. Un llibre televisiu, escrit amb llenguatge molt directe i il·lustrat amb espectaculars fotografies. A l’igual que el programa de televisió, Temps de neu, 25 anys també fa un recorregut exhaustiu per totes les estacions del Pirineu i mostra el seu particular Top Ten amb imatges i les principals característiques de les deu millors estacions de tot el món. Els forfets que es regalen en aquesta promoció es podran utilitzar de la manera següent: Estacions d'Esquí Alpí: Baqueira Beret, qualsevol dia de la temporada; Boí Taüll Resort, qualsevol dia en temporada baixa (www.boitaullresort.com/es/estacion/forfaits.html); Gran Pallars (Espot Esquí), durant la celebració de la Copa del Món de Telemark i cada dia de dilluns a divendres durant la temporada; Gran Pallars (Port Ainé), cada dia de dilluns a divendres durant la temporada; La Molina, durant la celebració dels Campionats del Món d'Snowboard (del 16 al 22 de gener) i a partir del dia 1 de març cada dia de dilluns a divendres fins al final de la temporada; Masella, a partir de l'1 de març cada dia de dilluns a divendres fins al final de la temporada; Port del Compte, a partir del 14 de març cada dia de dilluns a divendres fins al final de la temporada; Tavascan, qualsevol dia de la temporada; Vall de Núria, qualsevol dia de la temporada; Vallter 2000, a partir del 14 de març cada dia de dilluns a divendres fins al final de la temporada. Estacions d'Esquí Nòrdic: A Aransa, Guils de Cerdanya, Lles, Bosc Virós, Sant Joan de l'Erm i Tuixent La Vansa, s'hi pot anar qualsevol dia de la temporada.

Antoni Real Martí

Va començar a fer de periodista amb disset anys i va agafar molt ràpidament el camí de l’especialització en el món de la neu. En 35 anys de professió ha treballat als diaris Dicen…, Sport i El Noticiero Universal, a Catalunya Ràdio com a guionista del primer programa d’esquí, i des de fa 25 anys a TV3, on dirigeix i presenta el Temps de neu des del començament. Com a enviat especial, ha cobert la informació de tots els Jocs Olímpics d’hivern des de Sarajevo (1984) fins a Vancouver (2010) i d’una munió de proves de la Copa del Món d’esquí alpí. En representació de TV3, va formar part del comitè organitzador de la Copa del Món de la Molina i dels mundials d’snowboard. Al llarg d’aquests 25 anys de Temps de neu ha arribat a fer més de 500 reportatges de neu en més de trenta països diferents. Durant deu anys, va dirigir i editar la guia internacional d’estacions d’esquí Slalom. Des de fa deu anys, dirigeix i presenta també a TV3 el programa Temps d’aventura, la versió estiuenca del Temps de neu. L’any 2008 va dirigir el documental 100 de neu, premiat com a millor reportatge en el Festival Internacional de Cinema de Barcelona. Al llarg d’aquests 25 anys de Temps de neu ha rebut diferents reconeixements nacionals i internacionals; l’últim, l’any 2010, premi a la trajectòria en el prestigiós guardó Pica d’Estats. Amb Cossetània Edicions ha publicat també 100 anys d’esquí a Catalunya, Passions de neu i la novel·la Sota la neu.

Recull de premsa

(Aquest llibre, via web, només es podrà comprar emprant la forma de pagament VISA o mitjançant transferència bancària)

El llibre "Temps de neu, 25 anys" serà a principis de novembre a les llibreries (Sala de premsa de Cossetània)

16 forfets de regal amb la compra del llibre Temps de neu. 25 anys (Jordi Ferré / blog De tard en tard)

Publiquem les condicions per utilitzar els forfets que es regalen amb el "Temps de neu, 25 anys" (Sala de premsa de Cossetània)

Temps de neu, 25 anys (CanalNeu.cat)

El llibre Temps de neu, 25 anys apareix entre els més venuts al rànquing dels diaris El Periódico i Avui (diaris El Periódico i Avui)

Josep M. Figueras: "Temps de neu és un programa sobre esquí que va ser pioner a Catalunya" (Sala de premsa de Cossetània)

‘Temps de neu', 25 anys (Gemma Busquets / diari El Punt)

 "Temps de neu, 25 anys" és el llibre més venut de no ficció segons els rànguings del "Periódico" i l'"Avui"

La presentació de "Temps de neu, 25 anys" ja es pot veure en vídeo (Sala de premsa de Cossetània)

El llibre "Temps de neu, 25 anys" és un dels més venuts segons "El Periódico", l'"Avui" i "La Vanguardia"

"Temps de neu, 25 anys" és per tercera setmana consecutiva el més venut de no ficció segons el diari "Avui"

"Temps de neu, 25 anys" torna a ser el més venut de no ficció segons el rànquing dels diaris "El Periódico" i "La Vanguardia"

"Temps de neu, 25 anys" apareix de nou entre els més venuts al rànquing de "La Vanguardia", "El Periódico" i "Avui"

"Temps de neu, 25 anys" és el segon més venut de no ficció segons els diaris "La Vanguardia", "El Periódico" i "Avui"

 "Temps de neu, 25 anys" és el segon més venut de no ficció segons "La Vanguardia" i "Time Out"

El llibre "Temps de neu, 25 anys" és per setena setmana un dels més venuts segons "La Vanguardia"

"Temps de neu, 25 anys" torna a ser un dels més venuts segons el rànquing del diari "Avui"