Templers a les Terres de l'Ebre

Jesús Ávila Granados

Templers a les Terres de l'Ebre

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 19,50€

Col·lecció: Azimut Turisme, núm. 7

ISBN: 978-84-9791-563-2

Nombre de Pàgines: 192

Nombre d'il·lustracions: 144

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Novembre del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Templers a les Terres de l'Ebre

Jesús Ávila Granados

Els templers van ser els grans protagonistes del món medieval. El seu testimoni cal seguir-lo, en molts casos, en les evidències que romanen i esperen ser descobertes i transmeses al viatger interessat per les claus del coneixement. És, precisament, als territoris de l’antic Regne d’Aragó, a les comarques (catalanes, aragoneses i valencianes) relacionades amb el riu Ebre en el seu curs més inferior, on el Tremp va deixar gravades gran part d’aquestes empremtes, analitzades, municipi per municipi, a les pàgines d’aquest llibre.

Jesús Ávila Granados

Jesús Ávila Granados (www.jag.es.vg), llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB, exerceix el periodisme cultural des de 1972. En dues ocasions el Consell d’Europa el va condecorar amb el Premi Europa Humana com a millor periodista del continent. Com a escriptor és autor de 63 llibres d’assaig, una novel·la històrica i una enciclopèdia de 8 volums; treballs relacionats amb la història de l’antiguitat i el món medieval. És un dels experts dels templers i el catarisme; les seves obres: La mitología templaria; La mitología cátara; La mitología celta y La profecía del laurel s’han convertit en clàssics de referència obligada.

Recull de premsa

Ràdio Caldes de Montbui / Área Hermética - 09/01/2018

Els secrets dels templers a les Terres de l’Ebre (Júlia Giribets / lamalla.cat)

L’escriptor Jesús Àvila Granados dedica els seus dos últims assajos a descobrir les nostres terres ebrenques (Conrad Duran / revista L'Estel)

Templers a les Terres de l'Ebre (blog La via augusta)

Els diaris "Línia Vallès" i "L'Informatiu" de Santa Perpètua de Mogoda parlen sobre el llibre "Templers a les Terres de l'Ebre" (diaris Línia Vallès i L'Informatiu de Santa Perpètua)

Templers a les Terres de l'Ebre (Conrad Duran / revista L'Estel)

Jesús Ávila Granados a Gandesa (blog La via Augusta)

Jesús Ávila Granados presenta "Templarios en las Tierras del Ebro" "Templers a les Terres de l'Ebre" en Gandesa (Fran Recio / franrecio.com)