Tarragona. 50 indrets amb encant

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 23,80€

Col·lecció: Khroma, núm. 4

ISBN: 978-84-9791-453-6

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 106

Mides: 24 x 22,5 cm

Enquadernació: En tapa dura

Data primera edició: Abril del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

La visió d’una ciutat canvia segons el lloc o punt de referència des d’on la copsem. I cada lloc és també diferent segons qui el mira o visualitza. Hi ha tantes ciutats com llocs i persones que la contemplen. Tarragona presenta una multiplicitat d’espais i de llocs que ens aporten, cadascun d’ells, una singularitat pròpia i original. Tarragona: 50 indrets amb encant afegeix una mirada personal i directa sobre Tarragona en la història (passat, present i futur), a cura d’Antoni Jordà, i en la imatge (il·lusió, realitat, somni), obra de José Carlos León.

Fotografia de: José Carlos León Ercilla

Antoni Jordà Fernández i José Carlos León Ercilla

Antoni Jordà és llicenciat en Dret, en Història Moderna i General i en Geografia. Doctor en Dret; Doctor en Història, Catedràtic d’Història del Dret i de les Institucions a la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV i Degà d’aquesta mateixa Facultat. Ha publicat articles relacionats amb la història, la història del dret, de l’administració i de les institucions, especialment les de l’administració local i provincial, així com del dret portuari. Pel que fa a llibres, destaquen els més recents Història de la ciutat de Tarragona (Cossetània Edicions, 2006), Orígens de la Diputació de Tarragona (1822-1840). Divisió territorial, organització institucional i relacions amb els ajuntaments (Tarragona 2008). El Derecho portuario en la Historia (De los orígenes a la codificación) (Tarragona, 2008) Acadèmic corresponent de la “Real Academia de Jurisprudencia y Legislación” (Madrid), de la “Real Academia de la Historia” (Madrid) i de la “Société d’Histoire de Droit”, de París. José Carlos León, Tenerife (1965), desenvolupa la carrera professional en el camp de la fotografia. S’inicia en el fotoperiodisme a Reus i Tarragona. Des dels anys noranta col·labora en publicacions periòdiques, sobretot premsa diària; actualment pel grup Heraldo de Aragón i el diari El Punt. Retrata el conflicte de Bòsnia, la postguerra de Ruanda i l’èxode del poble kosovar a Albània. Es dedica també a la fotografia de natura i a la docència en el camp de la fotografia digital.

Recull de premsa

Rosa Ricomà: "Tarragona ha estat àmpliament fotografiada, però el llibre Tarragona. 50 indrets amb encant té noves aportacions que el fan singular" (Sala de premsa de Cossetània)