Tapias variades

Les receptes dels oients d’El Suplement de Catalunya Ràdio

Pere Tapias

Tapias variades

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 9,95€

Col·lecció: Escudella, núm. 2

ISBN: 978-84-9034-223-7

Nombre de Pàgines: 144

Nombre d'il·lustracions: 30

Mides: 15 x 16 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Tapias variades

Les receptes dels oients d’El Suplement de Catalunya Ràdio

Pere Tapias

En Pere Tapias cuina el Tapias variades des de fa divuit anys. Cada dissabte i cada diumenge el podeu escoltar dins del programa El suplement, de Catalunya Ràdio, magazín líder d’audiència a Catalunya que condueix la Sílvia Cóppulo amb tot el temps del món per parlar de les coses que més interessen i per escoltar aquelles persones que tenen coses per dir.

El llibre que teniu a les mans és un recull de vuitanta- cinc de les receptes de sopes, salses, verdura, hortalisses, pasta, arròs, ous, carn, peix, postres i fruita que han anat proporcionant els oients en el decurs dels programes. A les seves pàgines hi trobareu com cuinar des d’una sopa de fesols fins a uns xampinyons farcits o uns cards amb cloïsses.

Pere Tapias

Pere Tapias va néixer a Vilanova i la Geltrú el 19 de maig de 1946. Quan tenia divuit anys, va compondre les primeres cançons al Centre Catòlic de Vilanova, i el 1969 enregistrà el seu primer disc senzill, amb les cançons La Tia Maria i El Progressista. És llicenciat en Dret. Durant els anys setanta combinà la professió d’advocat amb els seus recitals de cançó per tot Catalunya. El 1982 començà a treballar a TVE Sant Cugat fent el programa Què vol veure (1983-1988) i programes de cuina a Ràdio 4: Afamats o La Factoria.

A partir de l’any 1985 només es dedica a la cuina i els mitjans de comunicació escrits i audiovisuals. L’any 1993 va entrar a Catalunya Ràdio, amb el seu programa “Tàpias variades”. I, a partir de l’any 1996, condueix Cuina i gastronomia. Col·labora al diari Avui, i l’any 2004 encetà una sèrie de programes per a les televisions locals de Catalunya amb el títol Tapias a la carta. Ha publicat 7 LP, amb un total de 85 cançons, amb una barreja de crònica, sàtira i tendresa. És l’autor de llibres de temàtica diversa. De gastronomia: Cuina, barques i fogons; El plaer d’aprimar-se; Cuines de Vilanova. D’assaig i poesia: Cap enllà navegarem, Restaurants de la Costa Daurada. Des de l’any 2001 és Defensor de la Ciutadania de la Ciutat de Vilanova i la Geltrú.

Recull de premsa

Regió7 - 23/06/2014

Vídeo de la presentació - 02/04/2014

TV3, Els Matins - 01/04/2014

Premsa

Dossier de premsa