Sota la neu

Antoni Real

Sota la neu

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 19,70€

Col·lecció: Notes de color, núm. 28

ISBN: 978-84-9791-653-0

Nombre de Pàgines: 368

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Gener del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Sota la neu

Antoni Real

El món sencer torna a mirar a Barcelona a causa d’un fenomen meteorològic famós, històricament, a la ciutat. Un dijous de gener comença a nevar, i no pararà en una setmana. Set dies de neu i de fred polar, de descontrol, d’accidents, d’angoixa, de nervis i de desesperació… Però també set dies per a la solidaritat, l’esport, l’amistat i per a tota mena d’emocions. Amor i odi. Construcció i destrucció. Naixement i mort. Aquests conceptes s’aniran barrejant al llarg de la novel·la per acabar convergint en l’últim paràgraf. En Roger, en Pol i la Marina són els tres protagonistes. Els dos primers, pare i fill, periodistes de televisió que veuen com el domini d’aquest mitjà s’acaba per moments. La Marina, especialista del món de la neu que viatja d’Andorra a Barcelona per ajudar la seva ciutat, per salvar-se a si mateixa i l’amor de la seva vida. És l’heroïna del segle XXI, que intentarà treure la ciutat del caos. Desenes de personatges secundaris es mouen per tota la novel·la i li donen vida. Des d’un empresari d’Esplugues sense escrúpols fins a una arquitecta capaç de fer quadrar els màxims directius del FC Barcelona. Una història de proximitat i de relacions humanes transmesa en directe a tot món a través d’un nou mitjà de comunicació: Wiki TV.

Antoni Real

(Barcelona, 1959) Presentador i director de Temps de neu, un dels programes més antics de Televisió de Catalunya. Llicenciat en Ciències de la informació per la UAB, s’inicia com a periodista als 17 anys, al diari Dicen... Va ser redactor fundador del diari Sport i va treballar a les redaccions d’El Noticiero Universal i Catalunya Ràdio, com a guionista del programa A punt de neu, primer espai radiofònic especialitzat en esquí. El 1985 va començar a treballar a TV3, des d’on dirigeix i presenta Temps de neu i Temps d’aventura. Del 91 al 98 va dirigir i editar Slalom, una guia de les millors estacions del món. Com a enviat especial, va cobrir la informació dels Jocs Olímpics d’hivern de Sarajevo, Calgary, Albertville, Lillehammer, Nagano, Salt Lake City i Torí. És autor del llibre 100 anys d’esquí a Catalunya, Passions de neu (2008, Cossetània Edicions).

Recull de premsa

aMartorell - 04/03/2019

Francesc Mauri: "Una nevada a Barcelona com la que descriu Antoni Real al llibre és perfectament possible" (Sala de premsa de Cossetània)

Sota la Neu (Notícies Nevasport.com)

Sota la neu (Francesc Mauri / blog El temps amb nom i cognom)

Premonició (Jordi Ferré / blog De tard en tard)

Sobre la neu (Jordi Panyella / diari Avui)

Barcelona blanca (Francina Massana / diari Avui)