Sopes fredes i calentes

Mariona Quadrada i Josep Borrell

Sopes fredes i calentes

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 23,90€

Col·lecció: Amb Gust de Mediterrani, núm. 4

ISBN: 978-84-9791-764-3

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 67

Mides: 24 x 22,5 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Octubre del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Sopes fredes i calentes

Mariona Quadrada i Josep Borrell

Sopes fredes i calentes és el quart llibre de la sèrie Amb Gust de Mediterrani. Dins la col·lecció, en aquest volum, us oferim una guia de propostes del menjar de cullera, ja siguin per a temps d’hivern o d’estiu. Hi trobareu sopes i cremes que abriguen receptes amb un pòsit de tradició, com les escudelles i les sopes de pa, però també plats recents, com les barreges de verdures amb iogurt. O altres de cuina clàssica amb gustos potents de caldos de peix i de carn, pensats amb tota la cura dels plats que duren per sempre.

Fotografia de: Josep Borrell Garciapons

Mariona Quadrada i Josep Borrell

Mariona Quadrada (Reus 1956) es va llicenciar en filologia catalana l’any 1979 per la UB. El 1984 va crear l’escola de cuina Taller de Cuina Mariona Quadrada a Reus i, des de llavors, es dedica a la docència culinària. L’any 1996 va presentar la ponència “El Paisatge de Secà” dins l’àmbit del 2n Congrés Català de la Cuina. Ha publicat més de quaranta llibres de cuina, ha participat en múltiples projectes per a institucions, programes de ràdio, televisió i escriu articles per a diverses publicacions. Amb Cossetània ha publicat Peix, marisc i bacallà, un regal de l’aigua, Amanides. La frescor de la terra i Aperitius i tapes. Capricis dels sentits. Josep Borrell realitzà estudis d’arquitectura. Estudià disseny i fotografia a l’escola Eina. Va ampliar la seva formació de tècniques fotogràfiques a Barcelona i Suïssa. Ha realitzat la il·lustració fotogràfica en onze llibres de guies, de literatura, art i gastronomia. Ha publicat fotografies en portades de revistes d’arquitectura, fotografia i moda i ha il·lustrat també catàlegs d’art. La seva obra ha estat exposada a Reus, Tarragona, Barcelona i Palma i ha realitzat reportatges fotogràfics en 31 països. Amb Cossetània ha publicat Peix, marisc i bacallà, un regal de l’aigua, Amanides. La frescor de la terra i Aperitius i tapes. Capricis dels sentits

Recull de premsa

Llegir en cas d'incendi - agost de 2015

Cuina Cinc - 27/07/2015

RAC1 / programa Tot és possible - 26/06/2015

Mariona Quadrada parla sobre el seu llibre "Sopes fredes i calentes" al programa Els Matins de TV3

Rics i pobres (Jaume Fàbrega / setmanari El Temps)

Mariona Quadrada, coautora de "Sopes fredes i calentes": "No és veritat que no tinguem temps per cuinar" (Sala de premsa de Cossetània)

Sopes fredes i calentes - Mariona Quadrada i Josep Borrell (Rosa Mingorance / blog Propera parada: cultura)

Sopes fredes i calentes, tot un elogi de la cullera (Oriol Girona / blog Llegir en cas d'incendi)

Quatre llibres de cuina en català, a la final dels Cookbook Awards (revista Cuina)

Cuando la fusión entre gastronomía i fotografía se convierte en arte (revista Glamour Costa Daurada)

Una sopa freda. Sopa de síndria i tomàquet amb ricotta (blog Cuina Cinc)