Sicona la formiga

Daniel Montañà Buchaca

Sicona la formiga

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 10,20€

Col·lecció: La Baldufa, núm. 4

ISBN: 978-84-9791-332-4

Nombre de Pàgines: 64

Nombre d'il·lustracions: 6

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Febrer del 2008

Compartir aquesta pàgina a:

Sicona la formiga

Daniel Montañà Buchaca

Qui és i què fa Sicona? És una formiga de la Vall de Boí, als Pirineus, que fa un viatge a les illes Formigues, a la Costa Brava. Se’n va a un congrés de formigues. Pel camí viu diferents aventures i peripècies. Gràcies a la màgia d’uns nens mags i dels éssers fantàstics va superant totes les dificultats i pot arribar-hi puntualment. Per gaudir del llibre, en llegir-lo cal deixar-se endur per la seva màgia.

Il·lustracions de: Lluís Albert Arrufat

Daniel Montañà Buchaca

Daniel Montañà (Berga, 1956) és metge i escriptor. Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, és membre actiu de diverses societats científiques i centres d’estudis. Ha estat guardonat amb el Premi Avui de Periodisme (1989), el Premi Medicina i Societat Comarcal de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (1993) i el Premi Història de la Farmàcia Catalana (2006). És autor i coautor de diversos llibres de temàtica històrica, periodística i literària, i autor també de diverses ponències i articles de temes científics i culturals. Ha estat president de l’Associació Cultural El Vilatà de Gironella (el Berguedà) i vicepresident de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal.

Lluís Albert Arrufat és llicenciat en belles arts i treballa com a professor. Fou un dels artífexs, junt amb altres dibuixants, del fanzine Sopes d'all. Com a il·lustrador també ha publicat en premsa. També ha fet publicitat i ha il·lustrat llibres de text. Al llarg del 2004 publicà a la revista Cavall Fort el còmic Roc Roca i es lladres del monestir. Amb Cossetània Edicions ha il·lustrat els llibres infantils A les terres del Quixot i La Barcelona modernista.