Segrià

17 excursions a peu

Joan Ramon Segura

Segrià

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: Azimut Comarcal, Sèrie A peu, núm. 6

ISBN: 978-84-15403-65-4

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 79

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Gener del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Segrià

17 excursions a peu

Joan Ramon Segura

El Segrià és una comarca de pas. Molts cops l’hem travessada acceleradament sense donar-nos ocasió de conèixer-la en detall. Aquest llibre us vol temptar a aturar-vos i mostrar reposadament una de les comarques menys trescades de Catalunya. Malgrat l’extensa planúria us sorprendrà descobrir bells racons d’un immens valor ecològic. Alguns indrets estan en greu perill extinció. Curiosament, la UE esmerça més esforços en aquests paratges que molts indrets molt més valorats pels excursionistes.

Joan Ramon Segura

En Joan Ramon Segura sempre ha estat lligat al Segrià. Va néixer a Almacelles, passà la joventut a Lleida ciutat i actualment viu a Albatàrrec. L’excursionisme i la seva divulgació sempre han estat les dues seves passions. Entre d’altres publicacions, l’any 2006 va guanyar el VI Premi Vèrtex amb el llibre 25 Excursions pel Font del Pallars i, dos anys més tard va repetir el guardó amb la publicació d’Excursions pel Montsec. Ara emprèn el repte de descobrir-nos els millors topants de la comarca.

Recull de premsa

Correcció a la guia "Segrià. 17 excursions a peu": A continuació podran veure el mapa que correspon a l'itinerari número 13