Secrets de Catalunya

Tot el que no necessitàveu saber sobre el nostre país

Xavier Sust Novell

Secrets de Catalunya

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,50€

Col·lecció: Altres

ISBN: 978-84-9791-457-4

Nombre de Pàgines: 216

Mides: 13,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Secrets de Catalunya

Tot el que no necessitàveu saber sobre el nostre país

Xavier Sust Novell

Tot el que no necessitàveu saber del nostre país és el subtítol que finalment s'ha escollit per a aquest llibre, després d'haver descartat altres subtítols: "Consells pràctics per no solucionar problemes que no tenim", "Una guia absolutament prescindible per a la vida moderna", "Investigacions fins ara inèdites...i és lògic", "Té res, l'herbolari, per a la síndrome d'Estocolm?"; "Famosos de la televisió! Parelles d'estranquis! Fenòmens paranormals! Etcètera!", "Del Sant Crist de Balaguer al Pinotxo de la Boqueria passant per la Fresita i els tebeos de Bruguera", "Ridiculeses abordades de manera seriosa i solemnitats preses en broma", i "El passat no el deixem enrere sinó endins". "On practicar el desdejuni com Déu mana a Catalunya?", "Quines picaresques utilitzen els ajuntaments per no penjar la bandera espanyola l'11 de setembre?", "Com s'adonen els maitres que una parella és d'estranquis?", "Com fer-se creient a Catalunya?", "Com fer-s'ho per ser públic en un programa de televisió?", "Es pot escoltar el silenci a Catalunya?", "Qui té les col·leccions d'objectes més rars de Catalunya?": les respostes les trobareu al llibre.

Xavier Sust Novell

Xavier Sust Novell és escriptor de poesia amb obra publicada, autor teatral amb obra estrenada i propietari d’una barbacoa amb obra vista. Atresora records en el sentit anglès de la paraula i també en el català. És economista, però vaja, se sent satisfet d’haver fet els llibres Guia inútil de Catalunya, Misses dites i Fantasies animades d’ahir i d’avui. I ja és estrany, perquè aquest és dels que mai no estan contents: quan era petit volia ser periodista, i ara que és periodista voldria ser petit.

Recull de premsa

Ferran Adrià: "Els llibres per capítols com "Secrets de Catalunya" semblen menús de degustació" (Sala de premsa de Cossetània)

Secrets de Catalunya (Jaume Fàbrega / setmanari El Temps)

"Secrets de Catalunya" retrata el país a través de singularitats que no apareixen a les guies (Sala de premsa de Cossetània)

Xavier Sust signarà exemplars de "Secrets de Catalunya" durant la Diada de l'onze de setembre (Sala de premsa de Cossetània)

Xavier Sust presentarà una secció sobre "Secrets de Catalunya" a l'emissora Onda Cero (Sala de premsa de Cossetània)