Sea animals

Les meves primeres paraules en anglès

Anna Láng

Sea animals

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 6,75€

Col·lecció: Les meves primeres paraules en anglès

ISBN: 978-84-9034-823-9

Nombre de Pàgines: 22

Mides: 16 x 16 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Maig del 2019

Compartir aquesta pàgina a:

Sea animals

Les meves primeres paraules en anglès

Anna Láng

Vet aquí un alegre dofí, un pop i un cavallet de mar... Qui més hi viu, al fons del mar? Gira les pàgines del llibre i ho descobriràs!

Aquesta sèrie de llibres petits en cartoné estan dirigits als nostres primers lectors (de 0 a 3 anys), per introduir-los la llengua anglesa de la manera més divertida: a través del món dels animals. El regne animal s'utilitza, doncs, per introduir les primeres paraules en anglès, amb il·lustracions simpàtiques i acolorides d’Anna Láng. Cadascun dels quatre llibrets correspon a una categoria concreta d’animals: salvatges (lleó, elefant o girafa), del bosc (esquirol, cérvol o àguila), de la granja (porc, cabra o cavall) i del mar (dofí, balena o tauró). Per tant, permet conèixer, també, diferents famílies d’animals. Hi ha un total de 10 animals per llibre, 40 en conjunt.

Anna Láng

Anna Láng Dissenyadora gràfica i il·lustradora hongaresa, actualment viu i treballa a Milà. Va assistir a la Universitat de Belles Arts d'Hongria (2006-2011) i va passar sis mesos a l'Acadèmia de Belles Arts de Macerata (2010) sota el programa Erasmus. El 2011, després de graduar-se com a dissenyadora gràfica, va treballar durant tres anys en una agència de publicitat; en el mateix període, va treballar amb el Teatre Nacional de Budapest i va emprendre les seves primeres il·lustracions infantils. Des de llavors ha col·laborat amb la revista Dragonfly. El 2013 va guanyar el premi de la ciutat de Békéscsaba a la Biennal de Disseny Gràfic hongaresa amb la sèrie de cartells de Shakespeare. Actualment treballa per 6.14 Creative Licensing Agency de Milà. Per a White Star va il·lustrar el llibre Play Yoga: Have Fun and Grow Healthy and Happy!

Recull de premsa

Trasteando a dos - 10/06/2019