Sants-Montjuïc

La Bordeta - La font de la Guatlla - Hostafrancs - La Marina del Port - La marina del Prat Vermell - Parc de Montjuïc - El Poble - Sec - Sants - Sants-Badal

Gabriel Pernau i Frederic Camallonga

Sants-Montjuïc

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 13,90€

Col·lecció: Barcelona barri a barri, núm. 4

ISBN: 978-84-15456-45-2

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 116

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juny del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Sants-Montjuïc

La Bordeta - La font de la Guatlla - Hostafrancs - La Marina del Port - La marina del Prat Vermell - Parc de Montjuïc - El Poble - Sec - Sants - Sants-Badal

Gabriel Pernau i Frederic Camallonga

Sants-Montjuïc, el districte més extens de Barcelona i un dels més populars, aplega un conjunt de barris amb una gran vida social. El districte és d’una diversitat que sorprèn a qui passeja per unes terres antigament agrícoles i poc poblades que es van desenvolupar a partir de la gran expansió de Barcelona al segle XIX i amb l’arribada de diverses indústries que no trobaven lloc dins de la gran ciutat. Aquest districte també inclou Montjuïc, la muntanya que durant segles va estar vedada als barcelonins per al seu ús militar. Avui, els seus parcs i jardins i els seus equipaments culturals i esportius són una invitació a reconquerir el cim i les faldes d'una mola que s'alça orgullosa per sobre de Barcelona.

Fotografia de: Frederic Camallonga

Gabriel Pernau i Frederic Camallonga

Gabriel Pernau (1964) ha treballat a El Periódico, Récord, Diari de Barcelona i a la revista Barcelona. Metròpolis Mediterrània. És autor de Descobrint Montilla (2010), Per terres d’Al·là (2006), RACC, cent anys de passió (2006), Barcelona amb bicicleta (2005), Barcelona i el cotxe (2001), A la Xina amb bicicleta (1997) i El somni català (1995). Frederic Camallonga (1965) ha treballat a la revista Ajoblanco i al Diari de Barcelona. Especialitzat en arquitectura i paisatge, és autor gràfic de les col·leccions Mirall de Catalunya: Barcelona, Lleida, Girona (2005-2007), Picture Guidebooks: Toledo, Madrid, Valencia, Barcelona, La Coruña i Santiago (2001-2004), entre d’altres.

Recull de premsa

Curiosa Barcelona - 18/03/2015

"Sants-Montjuïc" és una guia del districte més extens de Barcelona i un dels més populars (Sala de premsa de Cossetània)

Gabriel Pernau: «l'objectiu de la guia "Sants-Montjuïc" és el de transmetre la memòria de cada barri» (Sala de premsa de Cossetània)

Racons per descobrir (Cristina Savall / diari El Periódico)

Turisme de barri (Óscar Hernández / diari El Periódico)