Sant Quirze del Vallès

Irina Casado Aijón

Sant Quirze del Vallès

Afegir al cistell

Preu: 8,86€

Col·lecció: La Creu de Terme, núm. 12

ISBN: 978-84-95684-01-1

Nombre de Pàgines: 124

Nombre d'il·lustracions: 88

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Abril del 2001

Compartir aquesta pàgina a:

Sant Quirze del Vallès

Irina Casado Aijón

Llegir les pàgines d’aquest llibre és el mateix que fer un passeig pel passat i pel present de Sant Quirze del Vallès: el seu entorn, la seva història, les festes, les llegendes, la cultura, l’economia... Però el més important en aquest recorregut són totes aquelles persones que han fet possible que aquest tomb per Sant Quirze tingui un inici, però que no es pugui veure el final. Un passeig que ofereix Sant Quirze de forma divulgativa sense perdre la seriositat, i que alhora va acompanyat per una documentació gràfica que vol ser aquelles pinzellades del paisatge que amenitzaran les paraules, i que ajudaran a conèixer, descobrir i estimar aquest poble.

Irina Casado Aijón

Irina Casado Aijón va néixer el setembre de 1975 a Barcelona, ciutat on va viure la seva infantesa. Estudià a les escoltes Pompeu Fabra (Barcelona) i Purificació Salas Xandri (Sant Quirze del Vallès) i, el batxillerat, a l'IES Pau Vila (Sabadell). L'any 1997 es llicencià en Història a la Universitat Autònoma de Barcelona i el 1999 es llicencià en Antropologia Socail i Cultural a la mateixa universitat. Des de 1999 està dins del programa de Doctorat en Antropologia Social i Cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Des de 1986 viu a Sant Quirze del Vallès, des d'on ha col·laborat en diverses activitats de la comarca. Els anys 1993 i 1994 col·laborà en la intervenció arqueològica en el jaciment Rectoria VellaCampaanr de Sant Menna de Sentmenat i, entre 1996 i 1997, també ho féu en el jaciment Esglésies de Sant Pere de Terrassa. Des de 1999 és membre del Centre d'Estudis Històrics de Terrassa, amb el qual ha participat en l'elaboració del projecte expositiu Història de la dona a Terrassa.