Sant Martí

El Besòs i el Maresme, El Camp de l'Arpa del Clot, El Clot, Diagonal Mar, El Parc i La Llacuna del Poblenou, El Poblenou, Provençals del Poblenou, Sant Martí de Provençals, La Verneda, La Vila Olímpica del Poblenou

Antoni Capilla i Frederic Camallonga

Sant Martí

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 13,90€

Col·lecció: Barcelona barri a barri, núm. 1

ISBN: 978-84-9791-783-4

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 130

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Sant Martí

El Besòs i el Maresme, El Camp de l'Arpa del Clot, El Clot, Diagonal Mar, El Parc i La Llacuna del Poblenou, El Poblenou, Provençals del Poblenou, Sant Martí de Provençals, La Verneda, La Vila Olímpica del Poblenou

Antoni Capilla i Frederic Camallonga

Sant Martí és el districte de les grans platges que a l’estiu i els caps de setmana de tot l’any s’omplen de barcelonins delerosos de gaudir del mar, el districte de la Vila Olímpica, del Port Olímpic i del gran espai que l’any 2004 va acollir el Fòrum Universal de les Cultures. Al darrera hi ha molt més: deu barris relativament joves i plens d’atractius que tenen un nexe d’unió comú: tots ells compten amb un llarg passat industrial. Aquesta guia de Sant Martí és la primera d’una col·lecció, Barcelona, barri a barri, que convida els barcelonins a practicar turisme urbà i a redescobrir els tresors, uns més coneguts que altres, que s’amaguen en els barris de la seva pròpia ciutat.

Fotografia de: Frederic Camallonga

Antoni Capilla i Frederic Camallonga

Antoni Capilla (1964) ha treballat a El Noticiero Universal, Diari de Barcelona i El Periódico. És autor, entre d’altres llibres, d’Orígenes del cine: Estados Unidos (2007), Ruta del Modernisme (2004), Barcelona sana (2004), Telemanía, las 500 mejores series de televisión de nuestra vida (1999) i La premsa de sorra (1994). Gabriel Pernau (1964) és periodista. Ha publicat als diaris Récord, Diari de Barcelona i La Vanguardia i a la revista Barcelona. Metròpolis Mediterrània. Actualment col·labora a El Periódico de Catalunya. És autor de la guia Barcelona amb bicicleta (2005) i, entre d’altres, dels llibres Descobrint Montilla (2010), Per terres d’Al·là (2006), A la Xina amb bicicleta (1997) i El somni català (1995). Frederic Camallonga (1965) ha treballat a la revista Ajoblanco i al Diari de Barcelona. Especialitzat en arquitectura i paisatge, és autor gràfic de les col·leccions Mirall de Catalunya: Barcelona, Lleida, Girona (2005-2007), Picture Guidebooks: Toledo, Madrid, Valencia, Barcelona, La Coruña i Santiago (2001-2004), entre d’altres.

Recull de premsa

Curiosa Barcelona - 18/03/2015

Barcelona barri a barri (Pablo-Ignacio de Dalmases / diari "Marítimas")

El programa Cabaret elèctric, d'Icat Fm, parla sobre la col·lecció Barcelona barri a barri (Cabaret elèctric / Icat fm)

Antoni Capilla: "Les guies de Barcelona barri a barri es dirigeixen als veïns de la ciutat, perquè descobreixin la Barcelona que no coneixien" (Sala de premsa de Cossetània)

El pasaje oculto en el que se paró el tiempo (Sara Mingote / ElPeriódico.com)