Ribera d'Ebre

17 excursions en BTT

Josep Ulldemolins

Ribera d'Ebre

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: Azimut Comarcal, Sèrie BTT, núm. 1

ISBN: 978-84-9791-480-2

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 123

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Gener del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Ribera d'Ebre

17 excursions en BTT

Josep Ulldemolins

Aquesta guia pretén ser una ajuda per poder descobrir una comarca gairebé sempre en l’oblit. Un recorregut per paratges plens d’oliveres i arbres fruiters, que regats pel riu Ebre formen el relleu i la vegetació de la Ribera. Recorreguts que no ens deixaran indiferents i que ens faran gaudir d’una naturalesa a què molts no estem acostumats, a descobrir racons que van viure infinites històries de la gent d’aquesta contrada, però sobretot ens ajudarà a descobrir una terra envejable i ferma damunt la nostra bicicleta.

Josep Ulldemolins

Josep Ulldemolins, nascut a Valls el 1972, és fill d’una saga de muntanyencs, el seu pare va ascendir l’Aneto l’any 1950 amb 12 anys. S’inicia de ben petit en l’excursió i el senderisme. Prova l’escalada i el barranquisme quan té 19 anys, però gràcies a la fotografia comença a descobrir l’alpinisme amb sortides assídues als Pirineus i als seus tresmils, que l’han portat a realitzar diverses ascencions fora del nostre país: Marroc, Alps, països escandinaus, Andes, Rocoses del Canadà i Himàlaia. Comença a practicar BTT als 28 anys. Al cap d’un any realitza la travessa dels Pirineus en BTT i comença així un afany per descobrir racons de la nostra geografia que no s’aturarà fins avui. És dels que creu que per gaudir de la muntanya i la natura no cal res més que tenir els sentits ben oberts i el cor ben a punt.

Recull de premsa

Jordi Baseda: "Ribera d'Ebre" és una guia molt treballada. L'autor ha sabut trobar i explicar-nos racons desconeguts" (Sala de premsa de Cossetània)

"Ribera d'Ebre. 17 excursions en BTT" i "Noguera. 17 excursions en BTT" (Joan Escalé / revista Vèrtex)