Ramon Llull

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 19,50€

Col·lecció: Altres

ISBN: 978-84-9034-469-9

Nombre de Pàgines: 80

Nombre d'il·lustracions: 35

Mides: 28 x 19,5 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Novembre del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Ramon Llull va ser un pensador i escriptor de primer ordre i un viatger incansable que va recórrer la Mediterrània de l’edat mitjana d’un extrem a l’altre. Les ciutats que aquest català de Mallorca va visitar són el teló de fons d’aquest quadern, en un viatge físic i al·legòric a través del seu pensament, la seva vida i la seva obra literària.

Il·lustracions inspirades en les miniatures gòtiques del Breviculum de Karlsruhe, i un Llull que ens parla i interpel·la en primera persona, conviden a que el lector s’aproximi a l’intens periple vital d’aquest savi medieval de forma amena i, alhora, històricament rigorosa.

 

Il·lustracions de: Sagar Fornies, Fabio Castro, Manu Ripoll

Editat per: Marta Vidal Rodríguez

Sagar, Fabio Castro, Manu Ripoll (il·lustracions) i Sònia Casas (text)

Sagar Fornies (Osca, 1974) és un artista aragonès que viu a Barcelona. Autor de nombrosos còmics, carnets de viatge i novel·les gràfiques, forma part del col·lectiu Urban Sketchers, del qual n’és un membre destacat. També ha treballat en el camp de la publicitat i de l’escenografia. Entre les seves obres més recents hi ha la novel·la gràfica Barcelona, los vagabundos de la chatarra (amb guió de Jorge Carrión) i el carnet de viatge Barcelona, A Travel Notebook. http://sagarfornies.blogspot.com.es

Sònia Casas Codinach (Barcelona, 1977) és periodista i cap de redacció de la revista Sàpiens. Ha publicat desenes de reportatges relacionats amb la història, molts d'ells vinculats a l'Edat Mitjana i a la figura de Ramon Llull. També col·labora en diverses ràdios i revistes i ha presentat el programa de televisió Pintant el gris, emès per la Xarxa de Televisions Locals. Abans de dedicar-se a narrar el passat, va explicar el present com a corresponsal de Catalunya Ràdio a l'Amèrica Llatina i com a reportera de televisió per a TV3 i la CNN en espanyol. És autora del llibre El món actual: a la recerca d'una nova societat, dins de la col·lecció Història de la Humanitat i la Llibertat (2014).

Recull de premsa

Llibreria Papereria J. Isart - 18/01/2017

Ara Granollers - 05/01/2016

Racó Català - 29/12/2016