Primera guia del boletaire

Ramon Pascual i Lluvià

(Segona edició)

Primera guia del boletaire

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 12,80€

Col·lecció: Physis, núm. 1

ISBN: 978-84-9791-754-4

Nombre de Pàgines: 108

Nombre d'il·lustracions: 100

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Setembre del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Primera guia del boletaire

Ramon Pascual i Lluvià

(Segona edició)

De guies de bolets n’hi ha moltes i en Ramon Pascual ha escrit, entre d’altres Guia de bolets dels Països Catalans, Mapa dels bons bolets a Catalunya i Guia de bolets per a nois i noies, sovint amb la col·laboració de Núria Duran. Feia falta però una guia adreçada particularment al boletaire il·lusionat que comença el camí per aquest apassionant món dels bolets. Aquesta guia, intencionadament innovadora, està pensada, tal com s’expressa en el pròleg “per poder fer collites més bones i variades, sense córrer riscos innecessaris i gaudir cada cop més d’aquesta magnífica afició que ens uneix a tots”.

Ramon Pascual i Lluvià

Ramon Pascual va cursar estudis de Biologia a la Universitat de Barcelona i encaminà la seva activitat professional cap a la divulgació de les ciències, amb una activa presència en el món editorial i en l’organització de cursos, conferències i exposicions relacionats amb el món dels bolets. És soci fundador de la Societat Catalana de Micologia i en va ser president durant 4 anys. Pel seu llibre Guia d'arbres per a nois i noies ha estat guardonat amb el premi Crítica Serra d’Or de l’any 2010.

Recull de premsa

Ramon Pascual: "Anar a buscar bolets fa que no deixis de sorprendre't, i això ajuda a mantenir-se viu i actiu" (Sala de premsa de Cossetània)

La "Primera guia del boletaire", de Ramon Pascual, és un dels llibres més venuts segons el rànquing de l'"Avui" (diari Avui)

La "Primera guia del boletaire" apareix per segona vegada al rànquing del diari "Avui" dels llibres més venuts (diari Avui)

La "Primera guia del boletaire" apareix a la segona posició del rànquing de l'"Avui" dels llibres més venuts de no-ficció (diari Avui)

"La Riera" i la "Primera guia del boletaire" apareixen al rànquing de l'"Avui" dels més venuts (diari Avui)

La "Primera guia del boletaire" apareix al programa El medi ambient, de TV3 (El medi ambient / TV3)

La revista "Excursionisme" de gener i febrer ressenya diversos llibres de Cossetània