Política 2.0

Ernest Benach

Política 2.0

Afegir al cistell

Preu: 17,00€

Col·lecció: Altres

ISBN: 978-84-9824-663-6

Nombre de Pàgines: 208

Mides: 13 x 20,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Política 2.0

Ernest Benach

Fa temps que es parla del terme 2.0 aplicat a la política, però què vol dir realment i quina és la seva aplicació a Europa, i més concretament, a casa nostra? Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya, ha liderat des del seu càrrec l’apropament de la política a la ciutadania mitjançant les noves tecnologies. En una aposta clara per la comunicació real amb el ciutadà i la rehabilitació dels valors filosòfics de la política (la implicació, el diàleg, la deliberació i la responsabilitat personal) ens mostra i analitza experiències de diversos àmbits: polítics, culturals, socials i personals. L’objectiu? Lluitar contra el pessimisme i construir un país amb ciutadans més informats, participatius i lliures: els demòcrates del segle XXI.

Ernest Benach

Ernest Benach i Pascual (Reus 1959) és president del Parlament de Catalunya des del 2003. Comença a participar en la vida associativa i política a la dècada dels 70 i l’any 1987 entra a fomar part d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Ha estat tinent d’alcalde i regidor de l’Ajuntament de Reus (1987-2001) on va dirigir diverses àrees i també societats municipals. Des del 1992 és diputat al Parlament per la circumscripció de Tarragona. L’any 2005 presideix la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals Europees (CALRE) i des d’aleshores ha format part del seu Comitè Permanent. Com a president del Parlament ha impulsat el programa Parlament 2.0, creat amb l’objectiu de posar la cambra catalana a la xarxa i potenciar la interrelació amb la ciutadania.

Recull de premsa

Benach proposa en el seu llibre un canvi d'actitud política per combatre la desafecció (diari Vilaweb)

Ernest Benach presenta #Política2.0, un antídot contra la desafecció política (Guillem RS / diari delCamp.cat)

"La política 2.0 no és la solució a tot, és una eina més. Cal també un canvi de mentalitat" (Guillem RS / diari delCamp.cat)