Pirineu. 50 excursions als llacs més emblemàtics

Jordi Longás Mayayo

Pirineu. 50 excursions als llacs més emblemàtics

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 23,80€

Col·lecció: Khroma, núm. 7

ISBN: 978-84-9791-795-7

Nombre de Pàgines: 122

Nombre d'il·lustracions: 165

Mides: 24 x 22,5 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Febrer del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Pirineu. 50 excursions als llacs més emblemàtics

Jordi Longás Mayayo

La presència abundant de llacs fa dels Pirineus una alta muntanya especialment singular i diferenciada dels altres grans massissos del món. A mig camí entre els pobles i els alts cims pirinencs, els llacs ens conviden a la poesia, a la contemplació i a la silenciosa fusió amb el paisatge. Si temps enrere van ser inesgotables fonts de llegendes, avui representen una bona excusa per al lleure i el senderisme, i atrauen des de l’alpinista més expert fins a l’explorador més novell. Amb les 50 excursions proposades en aquest llibre es poden visitar més de 100 llacs, els més bells de la nostra serralada reina, distribuïts d’est a oest. Mitjançant rutes en general fàcils, gairebé sempre per senders ben traçats, es visiten les principals zones lacustres, els llacs més emblemàtics i també alguns dels més recòndits. En tractar-se d’una proposta bastant sistemàtica, la realització de totes les rutes suposarà completar una suggeridora exploració de totes les valls i els massissos principals dels Pirineus.

Jordi Longás Mayayo

Jordi Longás (Barcelona, 1960) és fotògraf, alpinista i pedagog. Treballa de professor a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull. Fa vint anys va iniciar la seva carrera com a fotògraf i escriptor. Ha publicat centenars d’articles i fotografies en les principals revistes de muntanya (Desnivel, Grandes Espacios, Vèrtex o Mundo de los Pirineos)i una desena de llibres de gran format, set d'ells dedicats als Pirineus; el més recent: Pirineos: 20 trekkings. També és autor de Catalunya. 50 excursions inoblidables i de Bal d'Onsella. Los colores del silencio. És col·laborador habitual de Lectio i Cossetània, editorial amb la qual ha publicat Els Pirineus: viatge fotogràfic, Catalunya: 50 excursions inoblidables i El paisatge favorit de Catalunya. Es dedica a l'excursionisme i a l'alpinisme des dels 13 anys. Ha realitzat diverses ascensions a nombrosos massissos fora de les nostres fronteres (Alps, Atles, Andes), però els Pirineus segueixen essent les seves muntanyes favorites i les que millor coneix.

Recull de premsa

Jordi Longás: "les excursions als llacs són molt instructives, i més si se segueixen els rius que en baixen, amb moltes curiositats naturals" (Sala de premsa de Cossetània)

Els llacs més emblemàtics del Pirineu (Jordi Ferré / blog De tard en tard)

Jordi Longás: "Pirineu. 50 excursions als llacs més emblemàtics" pot ser una manera d'acostar l'alta muntanya a tot tipus de públic" (Vídeo de l'entrevista / Sala de premsa de Cossetània)