Picasso

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 6,95€

Col·lecció: Els més GRANS per als més PETITS, núm. 4

ISBN: 978-84-9034-534-4

Nombre de Pàgines: 32

Mides: 23,3 x 16,5 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Octubre del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Quan és un nen, la seva mare li diu: «Si et fas soldat, arribaràs a general. I si et fas capellà, seràs Papa.» Anys més tard, Picasso explicarà: «Vaig decidir ser pintor, i em vaig convertir en Picasso.» És a dir, l’artista per excel·lència del segle XX. En té prou amb un quadre, Les senyoretes d’Avinyó, per revolucionar la pintura moderna. Serà el gran mestre del cubisme, però també pintarà llenços a favor de la pau. En aquestes pàgines descobriràs aquestes i d’altres històries d’un pintor que mai no va deixar de ser jove.

Il·lustracions de: David Maynar Gálvez

Marià Veloy i David Maynar

Marià Veloy (Barcelona, 1978). Llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona, fa més de dotze anys que es guanya la vida com a escriptor. Ha publicat dos novel·les, i un grapat de llibres de no ficció. També és autor de llibres infantils com Mi primer Machado, i de Gaudí, Jaume I i Dalí de la mateixa col·lecció.

David Maynar (Saragossa, 1970). Llicenciat en Belles Arts per la facultat Sant Jordi de Barcelona. Premi Junceda d’il·lustració multimèdia, ha col·laborat com il·lustrador i dibuixant per a una mà de projectes editorials, en l'àmbit del llibre il·lustrat (Tinc un any, Veig Veig, una tarda al parc...), aplicacions digitals, premsa i programes educatius. És l’il·lustrador dels llibres infantils Gaudí, Jaume I i Dalí de la mateixa col·lecció.

Recull de premsa

La Petita Llibreria - 09/12/2016

Ara Criatures - 11/11/2016