Petit món

Afegir al cistell

Preu: 9,30€

Col·lecció: Narrativa, núm. 24

ISBN: 978-84-96584-98-1

Nombre de Pàgines: 128

Mides: 13 x 21 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Setembre del 2002

Compartir aquesta pàgina a:

Petit món és un conjunt de textos aparentment ingenus que s’acosten al lector amb la voluntat de transmetre testimoniatges i emocions. Són arguments vàlids per introduir-los en mons poètics que ens desvetllaran la innocència i ens faran reflexionar. La primera part presenta una revisió de la història sagrada sense la pretensió d’exhaurir-la. La retroba amb passió i l’analitza poèticament amb bonhomia i un cert escepticisme envers els mites. En la segona part hi trobem un seguit de pinzellades que són fruit de la creació de la ment i també d’una projecció que respon al reflex de totes les possibles poètiques que la vida quotidiana ens presenta cada moment. Són una invitació a la contemplació. En la tercera part podem caminar lluny de la nostra ombra, per la línia invisible de la fantasia. Comença una aventura sense límits a través dels somnis erràtics i les ombres revoltes. Tot plegat, un petit món, un joc, un fanal encès, i l’oportunitat d’il·lusionar-nos.

Antoni Cisteró i García

Nascut a Barcelona el 1946. Ha intentat sempre amalgamar coneixements diversos que li aporten un ric ventall de discursos. Enginyer químic, es llicencià també en filosofia i realitzà estudis de sociologia. Arrancant del mestratge de dom Maur Boix i Selva, la seva afecció a les lletres l'ha portat a practicar diversos gèneres, segons la inquietud del moment. Ha publicat XXV -recull de poemes- i El Baix Camp rural- estudi sociològic. És fundador i director de la revista cultural Vent de Serè.

En el camp del teatre ha guanyat els premis La Carrova (Amposta, 1998) i Theatron (Mataró, 2001) i ha seguit els cursos d'escriptura dramàtica de la Sala Beckett, amb J. Sanchis Sinisterra, Sergi Belbel i Carles Batxlle, entre d'altres, com a professors.