Peixos costaners del mar Balear

Toni Llobet i Enric Ballesteros

Peixos costaners del mar Balear

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 5,00€

Col·lecció: Miniguies del Mar Balear – Marilles

ISBN: 978-84-9034-940-3

Nombre de Pàgines: 16

Mides: 12,5 x 20 cm

Enquadernació: Desplegable plastificat

Data primera edició: Març del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

Peixos costaners del mar Balear

Toni Llobet i Enric Ballesteros

Les illes Balears són un paradís mediterrani per a la vida marina. Aquesta guia aplega les espècies de peixos que viuen al litoral, des del trencant de les ones fins a uns pocs metres de fondària. Són els peixos que podrem veure si bussegem amb ulleres i tub, però també practicant submarinisme si som més intrèpids.
La guia els presenta il·lustrats acuradament i agrupats en làmines a una mateixa escala per facilitar-ne la comparació i la identificació. Els textos i les icones aporten informació actualitzada de cada espècie.

La Fundació Marilles, entitat sense ànim de lucre que treballa per fer de la mar Balear un referent en conservació marina, ha fet possible l’edició d’aquesta guia.

Toni Llobet i Enric Ballesteros

Toni Llobet François (Barcelona, 1975). Artista i naturalista, autor de materials de divulgació i educació ambiental en múltiples formats. Creador de les guies de fauna i flora dels espais naturals de Catalunya, i il·lustrador del Handbook of the Mammals of the World.

Enric Ballesteros Sagarra és investigador científic i responsable del grup d’investigació Benthic Ecosystem Functioning del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC). El 2016 va ser guardonat amb el Premi de Medi Ambient de l’Institut d’Estudis Catalans. Està especialitzat en ecologia d’ambients marins, però també en ecosistemes d’aigua dolça i llacs. Les diverses línies d’investigació l’han portat a treballar en mars i oceans de tot el món i a fer milers d’immersions, inclòs el Mediterrani, per conèixer els ecosistemes i els efectes antròpics que pateixen. Actualment és membre de l’equip de Pristine Seas, de la National Geographic Society, projecte que intenta protegir les últimes àrees marines verges del planeta.
Ha publicat guies de natura, llibres i capítols de divulgació. També és fotògraf aficionat i ha publicat en revistes com Geo i National Geographic, i un llibre propi de fotografia submarina de la costa de Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes.