Patufet, on ets? Per pintar

Roger Roig i Hugo Prades

Patufet, on ets? Per pintar

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 5,90€

Col·lecció: Els àlbums del Patufet, núm. 3

ISBN: 978-84-9034-405-7

Nombre de Pàgines: 24

Mides: 24 x 31 cm

Enquadernació: Grapat

Data primera edició: Març del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Patufet, on ets? Per pintar

Roger Roig i Hugo Prades

En aquest àlbum per pintar, el Patufet, expert en descobrir les tradicions catalanes als infants, s’ha amagat ara en diferents paisatges de Catalunya. Confós entre la gentada, l’hauràs de trobar a la Barcelona del modernisme i de la Rambla, a la Costa Brava, a la Terra Ferma de Lleida, a Montserrat, a la Tarragona romana, a la Patum de Berga, a les escales de la catedral de Girona, a la vila emmurallada de Montblanc, al costat de l’Ebre a Tortosa o en un poblet típic del Pirineu. Però, alerta!, perquè no va mai sol: també hauràs de cercar la Patufeta, el Patufot, el Patuf i una llarga rècula d’elements a cada làmina. Diversió garantida per a petits i grans!

Il·lustracions de: Hugo Prades Martínez

Roger Roig i Hugo Prades

Roger Roig (Valls, 1971). És llicenciat en filologia catalana i treballa en el món editorial. Ha publicat diversos contes per a infants, entre els quals destaquen "Les aventures del Zum-Zum i els seus amics" els llibres de la col·lecció El Patufet i la resta de llibres d'aquesta col·lecció.

Hugo Prades (Tarragona, 1968). Il·lustrador. Treballa per a editorials, institucions culturals i museus, i ha il·lustrat contes per a infants, llibres de text i jocs de taula. És conegut pel seu particular estil i humor.

Recull de premsa

Surtdecasa.cat Camp de Tarragona - 18/04/2016