Passo de dormir! 100 consells perquè els adolescents dormin bé

Francisco Segarra i Javier Albares (Clínica del son del Dr. Estivill)

Passo de dormir! 100 consells perquè els adolescents dormin bé

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 14,90€

Col·lecció: De 100 en 100, núm. 25

ISBN: 978-84-9034-207-7

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Febrer del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Passo de dormir! 100 consells perquè els adolescents dormin bé

Francisco Segarra i Javier Albares (Clínica del son del Dr. Estivill)

Els trastorns del son en els adolescents són tan freqüents com poc coneguts per la gran majoria de la nostra societat. El seu desconeixement pot portar importants problemes personals, de salut, familiars i acadèmics. Aquest llibre intenta explicar de manera senzilla i amena quines són les alteracions del son més freqüents en els joves, així com la millor manera de manejar-les, quan les podem resoldre per nosaltres mateixos i quan ho hauríem de consultar amb un especialista.

Francisco Segarra i Javier Albares (Clínica del son del Dr. Estivill)

Francisco Segarra, nascut a Mallorca el 1968, es trasllada a la Ciutat Comtal per cursar els seus estudis a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona, on el 1991 es llicencia en psicologia clínica. Completa els seus estudis universitaris amb un màster en psicologia clínica i de la salut, un postgrau en neuropsicologia clínica i cursos de doctorat en psiquiatria i psicologia clínica a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant l’últim any de carrera universitària, té el seu primer contacte amb la medicina del son en la Clínica del Son Estivill on, al cap i a la fi, ha acabat desenvolupant la seva activitat professional fins a l’actualitat.

Javier Albares, nascut a Albacete el 1974, és llicenciat en medicina i cirurgia (Universidad de Alicante), especialista en neurofisiologia clínica (Hospital Universitario La Paz de Madrid), i màster en medicina tradicional xinesa i acupuntura (Universitat de Barcelona). Des de l’any 2002 forma part de l’equip de la Clínica del Son Estivill. Convençut de la important tasca mèdica i social que s’ha de realitzar en aquest camp i de la millora que això suposa per a la nostra societat, ha centrat el seu interès en diferents alteracions del son. És membre de les més prestigioses societats científiques nacionals i internacionals en medicina del son i ha publicat nombroses col·laboracions en diferents llibres i diversos articles en revistes científiques nacionals i internacionals.

Recull de premsa

Biblioteca Pública de Sort - 09/03/2015

Canal Terrassa Vallès, Som aquí - 24/04/2014

Premsa

Dossier de premsa