Papallones diürnes de Catalunya

que cal conèixer

Toni Llobet i Constantí Stefanescu

Papallones diürnes de Catalunya

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 5,00€

Col·lecció: Miniguia de camp

ISBN: 978-84-9034-675-4

Nombre de Pàgines: 16

Mides: 12,5 x 20 cm

Enquadernació: Desplegable plastificat

Data primera edició: Febrer del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

Papallones diürnes de Catalunya

que cal conèixer

Toni Llobet i Constantí Stefanescu

Més de 100 espècies, les més comunes, vistoses i representatives

Còmoda guia en format de paper plastificat desplegable que inclou més de 100 espècies de papallones diürnes de Catalunya que per la seva abundància, bellesa o singularitat cal conèixer. A cada làmina s’hi troben il·lustrades una desena de papallones, acompanyades d'un petit text i unes icones amb informació complementària per facilitar-ne la localització i identificació. Inclou el nom científic i el nom popular en castellà i anglès.

Toni Llobet i Constantí Stefanescu

Toni Llobet François (Barcelona, 1975). Artista i naturalista, autor de materials de divulgació i educació ambiental en múltiples formats. Creador de les guies de fauna i flora dels espais naturals de Catalunya, i il·lustrador del Handbook of the Mammals of the World.

Constantí Stefanescu (Barcelona, 1964). Biòleg i entomòleg, especialitzat en l'estudi de l'ecologia de les papallones. És coordinador del Catalan Butterfly Monitoring Scheme i autor de nombrosos articles científics sobre papallones, a més de coautor del volum de Fauna Ibèrica sobre ropalòcers i de la guia de papallones de Catalunya.