Ous ferrats i altres contes

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 11,30€

Col·lecció: Narrativa, núm. 80

ISBN: 978-84-9034-008-0

Nombre de Pàgines: 112

Mides: 13 x 21 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Setembre del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Aquest llibre recull el conte premiat en el 15è Premi de narrativa curta per Internet Tinet (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2011-2012) i una selecció dels millors relats que s’hi van presentar, els autors dels quals són: Muntsa Mimó, David Bo Peña, Joan Morera Morales, Carles Castell Puig, Amadeu Lleopart i Costa, Romana Ribé Llenas, Eva Arnal Arasa, Albert Martínez i Elcacho, M. Pilar López Bastida, Antoni Magaña Nieto, Daniel Roig Canelles, Anna Miralpeix Llobet i Andreu Sauleda.

Ballester Fàbregues, Xavier; Mimó, Muntsa; Bo Peña, David; Morera Morales, Joan; Castell Puig, Carles; Lleopart i Costa, Amadeu; Romana, Ribé Llenas; Arnal Arasa, Eva; Martínez i Elcacho, Albert; López Bastida, M. Pilar; Magaña Nieto, Antoni; Roig Canelles, Daniel; Miralpeix Llobet, Anna; Sauleda, Andreu

Guanyador: Xavier Ballester Fàbregues (Barcelona, 1974) és llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona. Des de ben menut, les lletres han estat presents en la seva vida gràcies a l’afició per la poesia del seu pare. Es va decidir a començar a escriure perquè d’adolescent ja va fer tard per aprendre música, així que optà per escriure poemes. Fa més o menys tres anys que es va atrevir a cultivar la narrativa curta, gràcies al munt d’històries que li regalen els seus tres fills i la seva dona. Destaquen els relats «El mirall», finalista del concurs Mercè Rodoreda de contes de la Festa Major de Gràcia (2009); «Sense llençols», guanyador del premi Casal Lambda de Barcelona (2010), i «L’últim mestre de barraques de pedra seca», finalista del 14è premi Tinet de Tarragona (2011).