Núvols i fenòmens meteorològics

Marcel Costa i Jordi Mazon

Núvols i fenòmens meteorològics

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 7,50€

Col·lecció: Miniguies de natura, núm. 7

ISBN: 978-84-9034-333-3

Nombre de Pàgines: 64

Nombre d'il·lustracions: 45

Mides: 9,5 x 16 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Juny del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

Núvols i fenòmens meteorològics

Marcel Costa i Jordi Mazon

Aquest llibre de núvols i fenòmens meteorològics és una guia d’iniciació al coneixement de l’atmosfera a partir de l’observació del cel. Entre els seus continguts destaquen una col·lecció d’imatges fruit de moltes hores d’observació i uns textos de divulgació adaptats a la nostra realitat climàtica. 

 

Fe d'errades: aquí trobareu les pàgines 6 i 7 de la miniguia esmenades

 

Marcel Costa i Jordi Mazon

Jordi Mazon Bueso (Barcelona, 1973), llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona (1998) i màster en Climatologia Aplicada per la mateixa Universitat (2000). Professor de física, des del 1998 és secretari general de l’Associació Catalana d’Observadors Meteorològics, i des del 2004 responsable de la vocalia Ciència i Ensenyament de l’Associació Catalana de Comunicació Científica. És també membre del Consell d’Administració del Servei Meteorològic de Catalunya. És autor de diversos llibres i articles de divulgació científica, i ha desenvolupat treballs d’investigació en el camp de la física de l’atmosfera.

Marcel Costa Vila (Barcelona, 1960), biòleg de formació i afeccionat a la meteorologia des de la infància. Professor de ciències, és autor o coautor de llibres i articles de divulgació i recerca científica sobre temes diversos, així com d’alguns llibres de text. És membre actiu de l’ACOM (Associació Catalana d’Observadors Meteorològics) des de fa anys. Ha impartit diversos cursos i xerrades de divulgació de la meteorologia i la climatologia, adreçades tant a professionals de l’ensenyament com al públic en general.

Recull de premsa

El Punt Avui - 12/07/2015