Notes d'un viatge a l'infern

XVII Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar

Damià del Clot i Trias

Notes d'un viatge a l'infern

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 12,80€

Col·lecció: Notes de color, núm. 22

ISBN: 978-84-9791-465-9

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 15,5 x 23,3

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Abril del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Notes d'un viatge a l'infern

XVII Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar

Damià del Clot i Trias

La reacció de l’ésser humà quan perd allò que més estima és imprevisible. Uns opten per iniciar una altra vida. Altres prefereixen lluitar per recuperar allò perdut. Morgan Estilo va decidir matar. Per entendre aquesta decisió, el seu advocat es veu obligat a recórrer a l’obra de Claude Chabrol. Però no només la filmografia del cineasta francès és present en la novel·la; també la música de Nick Cave & The Bad Seeds o la poesia de Lautréamond l’ajudaran a penetrar en els motius que van portar un escriptor d’èxit a assassinar la seva esposa. En aquest camí per comprendre les causes del crim, el lector viatjarà a Mèxic DF, Barcelona, Biarritz, Montpeller i París. També es creuarà amb personatges reals —com Frédéric Beigbeder o Miss Kittin— i altres de ficticis que l’endinsaran en móns en què el vici i el sexe esdevenen part de la seva essència.

Damià del Clot i Trias

Damià del Clot i Trias (Vilassar de Mar, 1973) és advocat. Graduat Superior en Dret Constitucional i Ciència Política per la Universitat de Barcelona i doctorand en Dret Constitucional. És membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona des de l’any 2001 i soci codirector del despatx professional Consell Legal Advocats. Ha publicat els llibres La delegació de funcions del President de la Generalitat. La figura del Conseller Primer (Editorial Mediterrània 2007) i L’espai nacionalista a Catalunya (1999-2006): crònica d’un enfrontament (La Busca Edicions 2007), obra finalista del Premi Nacional d’Assaig Francesc Ferrer i Gironès 2007.

Recull de premsa

Judit Juncosa: "Notes d'un viatge a l'infern mostra una actitud crítica entorn de la societat glamurosa, una trama d'actualitat, i un ritme ràpid" (Sala de premsa de Cossetània)

Damià del Clot guanya el premi literari de l'Ametlla amb un relat inspirat en un cas real d'assassinat (N.B / El Punt)

L'advocat Damià del Clot guanya el XVII Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar (Tinet)

Un advocat de Vilassar de Mar guanya el Premi Narrativa de l'Ametlla (Capgròs.com)

L’advocat Damià del Clot i Trias guanya el XVII Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar (Sala de premsa de Cossetània)