Noguera

17 excursions en BTT

David Sancho i David Guiu

Noguera

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: Azimut Comarcal, Sèrie BTT, núm. 2

ISBN: 978-84-9791-562-5

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 109

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Febrer del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Noguera

17 excursions en BTT

David Sancho i David Guiu

Aquests itineraris han estat pensats per recórrer els racons més interessants de la Noguera. Paisatges, patrimoni monumental, història… no us deixaran indiferents. Així, al Montsec gaudireu dels colors de la tardor; la vall d’Àger us farà retrocedir al temps dels castells; a la coma de Meià hi viureu episodis recents de la nostra història, quan els maquis s’hi amagaven; Alòs de Balaguer us obrirà les portes de Sant Mamet i la serra Carbonera; a Sant Llorenç de Montgai, descobrireu un bonic accés al Mont-roig; al sud, les rutes s’endinsen en la part més humanitzada de la comarca; i al Segre Mitjà, descobrireu rutes solitàries a tocar del Pallars Jussà.

David Sancho i David Guiu

David Sancho Cepero (Barcelona, 1973) és llicenciat en Història per la Universitat de Lleida i actualment exerceix de professor de secundària. És membre de la Secció Excursionista del Casal Ocell Negre de Lleida, i la passió per les muntanyes l’ha portat a recórrer-les, ja sigui en bicicleta, a peu o amb esquís. Ha col·laborat amb la revista de divulgació històrica Sàpiens, la revista de muntanya Vèrtex, i és coautor del llibre Racons, les rutes del Temps d’Aventura, editat per Cossetània Edicions l’any 2007. David Guiu Oliver (Lleida, 1973) és llicenciat en Filologia Catalana i exerceix de professor a l’ensenyament secundari en aquesta especialitat. Actualment està enllestint la tesi doctoral en l’àmbit de la sociolingüística. És tècnic en activitats físicoesportives i, en aquest mateix àmbit, té estudis universitaris en Alt Rendiment Esportiu per la UAM. Practicant tardà dels esports de muntanya, ha fet d’aquesta pràctica el seu principal hobby en les estones de lleure. També és membre de la secció excursionista de l’Ocell Negre.

Recull de premsa

"Els Pirineus de cap a cap", "A peu per l'Alta Garrotxa" i "Noguera" apareixen a la revista "Natura i aventura" (revista Natura i aventura)

Marta Llobera: "Les rutes de la Noguera passen sempre per llocs amb monuments, paisatges o històries amb atractiu (Sala de premsa de Cossetània)

"Noguera. 17 excursions en BTT" apareix al Telenotícies Comarques de TV3 (Telenotícies Comarques / TV3)

"Ribera d'Ebre. 17 excursions en BTT" i "Noguera. 17 excursions en BTT" (Joan Escalé / revista Vèrtex)

VUELTA A LA NOGUERA (Crónica) (web Rodadas)