Noguera

17 excursions a peu

Francesc Antillach i Antònia Ortiz

Noguera

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 12,30€

Col·lecció: Azimut Comarcal, Sèrie A peu, núm. 20

ISBN: 978-84-9034-630-3

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 74

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2017

Compartir aquesta pàgina a:

Noguera

17 excursions a peu

Francesc Antillach i Antònia Ortiz

La Noguera és una comarca extensa i variada amb unes característiques paisatgístiques i històriques que la fan abundosa en indrets per visitar. Els itineraris proposats en aquest llibre us mostren part dels seus atractius, centrant-se majoritàriament en les serres que esglaonadament van pujant des de la Baixa Noguera fins a la serralada del Montsec. Entre les rutes que hi trobareu, hi ha la de Sant Llorenç de Montgai a l’ermita de Montalegre, la de Millà a l’ermita de Sant Llobí o la de Vilanova de Meià al puig de Meià. L’existència de grans embassaments confereix un especial atractiu a aquest territori. Per això, sovint, mentre anireu trepitjant camins i corriols, podreu gaudir d’aquest decorat d’aigües plàcides dels petits mars interiors.

Francesc Antillach i Antònia Ortiz

Francesc Antillach Comabella i Antònia Ortiz Pedrosa són membres del Centre d’Excursionisme de Balaguer i des de fa temps dediquen el seu temps lliure a la pràctica del senderisme.

Caminar per la Noguera, a causa de les característiques d’aquesta comarca, els ha permès trobar la bellesa, solitud i silenci que sovint el ritme de vida actual nega, i han comprovat que és tan important el cim o la meta, com el camí que hi porta.

El fet de voler compartir experiències i vivències amb els amants de l’excursionisme els ha portat a escriure aquest llibre, que és una actualització i ampliació de l’anterior Caminades per la Noguera d’aquesta mateixa editorial.

El llibre que teniu a les mans vol fomentar, a més de la pràctica esportiva, el plaer per l’observació, el coneixement, la descoberta i el gaudi d’aquest territori de ponent per valorar-lo i apreciar-ne els seus atractius.

Recull de premsa

Catalunya Ràdio / Meteomauri - 26/10/2017

Senderisme Girona - 12/10/2017

La Petita Llibreria - 04/10/2017