Nikita Nipon. Parers sobre el dia a dia al Baix Penedès (1994-1998)

Quim Nin i Raimon Massachs

Nikita Nipon. Parers sobre el dia a dia al Baix Penedès (1994-1998)

Afegir al cistell

Preu: 7,51€

Col·lecció: El Tinter, núm. 7

ISBN: 978-84-89890-26-8

Nombre de Pàgines: 72

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 1999

Compartir aquesta pàgina a:

Nikita Nipon. Parers sobre el dia a dia al Baix Penedès (1994-1998)

Quim Nin i Raimon Massachs

Els autors consideren que aquesta comarca no és plena de bona confitura, sinó de polèmiques vives o moribundes, personatges fascinadors, fugides d’estudi, picabaralles i apassionaments diversos. El contingut del llibre és un repàs a l’actualitat del Baix Penedès dels últims anys comprimida en articles humorístics, escrits des d’una òptica personal i transferible.

Quim Nin i Raimon Massachs

Quim Nin Borredà (Albinyana, 1964). Diplomat en relacions laborals. Tècnic d'ensenyament i consum al Consell Comarcal del Baix Penedès. En l'actualitat és membre del consell de redacció del setamnari La Fura i forma part del consell editorial del diari El Punt a les comarques de Tarragona, on hi escriu quinzenalment una columna d'opinió. A finals de la dècada dels vuitanta, va ser cap d'informatius a Ràdio el Vendrell i corresponsal de Catalunya Ràdio. Ha publicat articles a El Periódico de Catalunya, i a diversos setmanaris comarcals.

Raimon Masachs González (Vilafranca del Penedès, 1967). Llicenciat en filologia catalana. Des de l'any 1990 està vinculat laboralment al Baix Penedès, on ha exercit d'assessor lingüístic a l'Administració i en diverses revistes locals. Actualment és tècnic de cultura a l'Ajuntament de l'Arboç. Els seus articles s'han publicat al Diari del Baix Penedès i el Diari de Vilanova

Quim Nin i Ramon Masachs han col·laborat conjuntament en diverents publicacions del Baix Penedès, amb articles d'opinió, En l'apartat literari, foren finalistes al I Concurs de Cartes Romàntiques, organitzat per Calafell Ràdio (1993).