Narcís Oller: una ruta literària per Valls

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 11,50€

Col·lecció: El Tinter, núm. 97

ISBN: 978-84-9791-462-8

Nombre de Pàgines: 136

Nombre d'il·lustracions: 44

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Octubre del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Narcís Oller: una ruta literària per Valls esdevé un ampli conjunt de propostes didàctiques per tal de treballar des d’una perspectiva interdisciplinària un dels autors cabdals de la Renaixença catalana. És un itinerari per la ciutat de Valls basat en Narcís Oller. El seguiment de tots o d’una part dels espais permetrà conèixer millor la trajectòria d’aquest gran escriptor i el seu entorn. La lectura completa o parcial dels textos d’Oller, combinats amb reflexions i comentaris sobre l’obra, els moviments estètics del moment, les tècniques literàries i l’època donaran als alumnes una altra visió dels escriptors i dels seus textos. “Per a veure bé la Naturalesa, per a assaborir un bon llibre, una pintura, una estàtua, un gran monument o una peça musical, no basten ulls, orelles ni cultura; cal tenir cor.”

Empar de Bofarull Bertran, Montserrat Bové Montcusí, M. Esther Comas Ibàñez, Marta Ferré Amorós, Montserrat Gassió Reventós, Teresa Jové Tarragó, Roser Mas Claramunt, Neus Porres Tafalla

L’Empar de Bofarull Bertran, la Montserrat Bové Montcusí, la M. Esther Comas Ibàñez, la Marta Ferré Amorós, la Montserrat Gassió Reventós, la Teresa Jové Tarragó, la Roser Mas Claramunt i la Neus Porres Tafalla són llicenciades en Filologia Catalana i professores de llengua i literatura; els cursos 2005-06 i 2006-07 van ser companyes de Departament a l’Institut Narcís Oller de Valls. Al 2007 van obtenir el Premi Baldiri Reixac, en l’apartat d’estudi, assaig o recerca pedagògics, per aquesta ruta literària sobre Narcís Oller. Gràcies a aquell premi ha estat possible aquesta edició.

Recull de premsa

"Narcís Oller: una ruta literària per Valls" conté propostes didàctiques diverses per treballar un dels autors cabdals de la Renaixença catalana (Sala de premsa de Cossetània)

Sunyer destaca el caràcter pioner de l'edició de la Ruta Narcís Oller (Anna Estallo / Diari El Punt)

Narcís Oller i Valls en una ruta literària (Albert Calls / blog El Quadern d'Albert Calls)