Muntanyes de Prades

Excursions naturals

Màrius Domingo de Pedro

Muntanyes de Prades

EXHAURIT

Preu: 9,76€

Col·lecció: Azimut, núm. 17

ISBN: 978-84-89890-82-4

Nombre de Pàgines: 132

Nombre d'il·lustracions: 101

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Novembre del 2000

Compartir aquesta pàgina a:

Muntanyes de Prades

Excursions naturals

Màrius Domingo de Pedro

En aquest llibre l’autor ens ofereix 25 itineraris per fer a peu per les Muntanyes de Prades. Les caminades que es proposen són escollides amb moltes dosis de criteri naturalista i ens donen la possibilitat de conèixer la incomparable bellesa i els grans valors naturals d’aquestes muntanyes. De manera que les persones que les segueixin es podran fer una idea de les grans possibilitats que tenen a l’abast. El llibre està molt atent a l’entorn natural que es pot trobar en cada itinerari.

Màrius Domingo de Pedro

Màrius Domingo de Pedro és fet a casa; ve al Món vivíparament, com qualsevol altre mamífer malgrat el renom, a Ca la Gallineta, en una casa del nucli antic de Valls, el 1962, i des de fa uns quants anys és fill adoptiu de Farena. De ben petit, amb bones companyies, aprèn a estimar i a observar la Natura. Més tard, comença a estudiar biologia i acaba magisteri. És casat i té una filla. 

Ha publicat 4 llibres més, sobre ocels al Camp de Tarragona, a l'Alt Camp, al Pallars Sobirà i sobre la fauna i les Muntanyes de Prades, i també més de vint treballs i articles a diverses revistes i publicacions científiques, la majoria sobre ocells.

Afeccionat a la fotografia i a la muntanya des que té ús de raó, si és que en té, ha practicat tota mena d'esports a l'aire lliure: equitació, ciclisme, escalada en roca i en gel, esquí de muntanya, barranquisme, vol a vela i, sobretot, excursionisme, ja que és l'activitat més compatible amb l'observació harmoniosa de la Natura.

Aquest és el seu primer llibre quasi purament esportiu, així és que perdoneu-ne els erros i quedeu-vos tan sols amb la part bona; de veritat que l'ha fet amb la millor intenció. Si, de tota manera, algú es per per les Muntanyes de Prades per culpa d'un itinerari mal explicat, tranquils, potser l'autor ho pagarà escalivant-se eternament a l'infern.