Mozart

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 6,95€

Col·lecció: Els més GRANS per als més PETITS, núm. 5

ISBN: 978-84-9034-574-0

Nombre de Pàgines: 32

Mides: 23,3 x 16,5 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Febrer del 2017

Compartir aquesta pàgina a:

Només és un nen quan, amb l’ajuda d’un coixí per arribar al teclat, conquereix les principals corts de tot Europa. I, malgrat això, tindrà una vida plàcida. Fidel només al seu talent, desafiarà tant les autoritats com els prejudicis del seu temps. Aquesta actitud li portarà problemes, però els seus esforços es veuran recompensats. Obtindrà la llibertat que necessita per crear i compondrà música que encara avui escoltem. El seu nom és Wolfgang Amadeus Mozart, i en aquest llibre us expliquem la seva vida.

Marià Veloy (textos) i David Maynar (dibuixos)

Marià Veloy (Barcelona, 1978). Llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona, fa més de dotze anys que es guanya la vida com a escriptor. Ha publicat dos novel·les, i un grapat de llibres de no ficció. També és autor de llibres infantils com Mi primer Machado, i de Gaudí, Jaume I, Dalí i Picasso de la mateixa col·lecció.

David Maynar (Saragossa, 1970). Llicenciat en Belles Arts per la facultat Sant Jordi de Barcelona. Premi Junceda d’il·lustració multimèdia, ha col·laborat com il·lustrador i dibuixant per a una mà de projectes editorials, en l'àmbit del llibre il·lustrat (Tinc un any, Veig Veig, una tarda al parc...), aplicacions digitals, premsa i programes educatius. És l’il·lustrador dels llibres infantils Gaudí, Jaume IDalí Picasso de la mateixa col·lecció.

Recull de premsa

La Petita Llibreria - 04/06/2017

Biblioteques de Vilanova i la Geltrú / programa Més content que un gínjol - 16/03/2017