Montserrat. 50 indrets amb encant

David Balcells Badia

Montserrat. 50 indrets amb encant

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 23,80€

Col·lecció: Khroma, núm. 12

ISBN: 978-84-9034-208-4

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 106

Mides: 24 x 22,5 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Març del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Montserrat. 50 indrets amb encant

David Balcells Badia

Montserrat és el símbol per excel·lència de Catalunya. Les seves cingleres, carregades d’història, acullen el monestir i la Moreneta. Més enllà del seu valor cultural i religiós, també és una muntanya única al món. Els seus monòlits enigmàtics i els boscos que els separen són avui un gran parc natural. A part de les parets i de les coves, paradís per a escaladors i espeleòlegs, la muntanya disposa d’una extensa xarxa de camins al servei dels excursionistes més exigents.

Aquesta guia visual ens convida a descobrir els 50 racons més emblemàtics de Montserrat. La majoria d’excursions són fàcils i transcorren per senders ben senyalitzats, que cobreixen àmpliament les sis regions de la muntanya. Empesos per l’estímul visual de les fotografies, podem seguir els itineraris proposats, que porten als llocs més populars i també als més recòndits. Al cor de Montserrat, caminant entre alzines i agulles, sentirem com en cap altre lloc la màgia d’aquesta muntanya llegendària.

David Balcells Badia

David Balcells Badia. Nascut a Sant Martí de Tous el 1978, és químic i ha treballat com a docent i investigador en diverses universitats, incloent la UAB (Barcelona), la UofC (Canadà), la KU (Japó), la UM2 (França) i la UiO (Noruega). La seva recerca en el camp de la catàlisi i les noves fonts d’energia s’ha publicat en diverses revistes especialitzades i es pot consultar al web www.davidbalcellsresearch.info.

Actualment treballa a la Universitat d’Oslo (Noruega), on resideix i desenvolupa un projecte finançat pel programa europeu Marie Curie. Al marge de la química, inverteix el seu temps de lleure en la fotografia de natura i escalada, amb especial atenció a l’univers montserratí. Les seves fotografies s’han publicat en l’edició en línia de diverses revistes, incloent Climbing i Urban Climber, i en dos llibres, Stone Play: The Art of Bouldering i Essential Fontainebleau. És l’autor d’una guia digital d’escalada a Hampi (Índia) i és el creador del web www.montserratfoto.com.

Durant dos anys consecutius, ha guanyat el primer (2010) i el segon (2011) premis del concurs de fotografia organitzat pel Patronat de la Muntanya de Montserrat.

Recull de premsa

Non Stop (detall ruta i vídeo) - 07/07/2016

Non Stop - 14/06/2016

La Veu de l'Anoia - 28/03/2014

Premsa

Dossier de premsa